YKS'ye çalışacak vakit yok

Tüpnük Piki

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba öncelikle herkese iyi günler. Ben lise son sınıftayım. YKS'ye son 7 ayımız kaldı. Çalışmalarımız tabii ki tam gaz devam ediyor demek çok isterdim ama edemiyor. Sebebi ise sorununun ta kendisi olan vakit yok. Evet, okulumun tam gün olma saçmalığı, dershane falan filan yani kısacası ders çalışacak zaman kalmıyor. Açık liseye geçemem. Sebebi biraz benimle alakalı. Okulum da kötü değil zaten ama yine de ben kendim oturup çalışınca güzel verim aldığımı düşünüyorum. Yani bana ders çalışacak vakit lazım. Bazen çıkmaza girmiş gibi hissediyorum kendimi çünkü hafta içi 2 gün eve akşam 7 gibi geliyorum, yemek yedikten sonra benim pil bitmiş oluyor ve yine çalışamıyorum. Önerebileceğiniz şeyler var mı? Bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar cevap yazarlarsa beni çok mutlu ederler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla pil bitmiş falan diye bahane yok maalesef. Doğrudur insan yorgun oluyor tüm günden sonra ders çalışmak ağır geliyor biraz ancak lise son sınıftasın ve 7 ayın var. Hayatını kurtarmak için bu 7 ay dişini sıkmaya değmez mi? Mecbur sıkacaksın çünkü maalesef ki sistem böyle. Şunu unutma her zaman sisteme uyan olman gerekiyor, eğer sistemle kavga edersen kaybeden hep sen olursun. O yüzden bunu kabullenip 7 ay oturup saat 7 den sonra 1 saat dinlenip yemek yiyip 12 ye kadar falan çalışman gerekiyor.

Valla pil bitmiş falan diye bahane yok maalesef. Doğrudur insan yorgun oluyor tüm günden sonra ders çalışmak ağır geliyor biraz ancak lise son sınıftasın ve 7 ayın var. Hayatını kurtarmak için bu 7 ay dişini sıkmaya değmez mi? Mecbur sıkacaksın çünkü maalesef ki sistem böyle. Şunu unutma her zaman sisteme uyan olman gerekiyor, eğer sistemle kavga edersen kaybeden hep sen olursun. O yüzden bunu kabullenip 7 ay oturup saat 7 den sonra 1 saat dinlenip yemek yiyip 12 ye kadar falan çalışman gerekiyor.
Haklısnız. Fakat gerçekten kendimi zorlayıp masaya oturduğumda çözdüğüm sorulardan hiçbir şey anlamıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı