YKS'ye çalışmadığım için pişmanım

Tamam benim beyin kapasitem bu kadar benden en fazla bu kadar çıkıyor. Sen benden üstünsün, zekisin, analitik düşünme yeteneğin tavan yapmış durumda.
Zaten söyleneni anlamamandan anlaşılıyor zeka seviyen. Belli ki Polyanacılık oynamak istiyorsun. O zaman çalış, her şeyi yaparsın. Seneye fulledin hepsini. Türkiye birincisi olacaksın, sana inanıyorum.

Zaten söyleneni anlamamandan anlaşılıyor zeka seviyen. Belli ki Polyanacılık oynamak istiyorsun. O zaman çalış, her şeyi yaparsın. Seneye fulledin hepsini. Türkiye birincisi olacaksın, sana inanıyorum.
Konuyu yarım yamalak okuyup yorum yapıyorsun. Sınavda verdiğin dikkati ve özeni burada da sergilemeni temenni ediyorum.

@Let it happen Ben sizi anlıyorum bu sebeple yazdım zaten. Mühendislik okumaya başladığınızı düşünelim hiçbir konu hakkında fikriniz olmadığı için derslerden hemen soğuyacaksınız. Eksiklerinizi kapatmaya çalışırken derslerinizi kaçıracaksınız.
Ben netlerinizi konu eksiklik durumunuzu dikkate aldığımda normal buluyorum. Ayrıca sınav heyecanı sebebiyle yapabileceğiniz soruları da yapamamış olabilirsiniz. Çalıştığınız zamanda yapabildiğinizi söylüyorsunuz. Siz tercih dönemine kadar bir çalışın sonrasında yeni netlerinizi gönderin bu şekilde daha gerçekçi önerilerde bulunalım.

Ben zaten 2023 YKS için bahsediyorum. Bölümde zorlanmamak için o zamana kadar matematikte ve fizikte konuları bitirmeye çalışırım.

YBS bölümünden mezun olunca bilgisayar mühendisleri dururken neden beni tercih etsinler ki diye düşünmeden de edemiyorum
Hocam o kadar dert etmenize gerek yok. Sonuçta yine bilişim alanında bir bölüm okumuş olacaksınız. Önemli olan bölümü okurken sadece okulun verdiğiyle yetinmeyip kendi kariyerinizi ilk seneden şekillendirmeye çalışın.

Evet hocam, bunun da farkındayım.

Bu konuda da olduğunu gibi hemen hemen her YKS ile ilgili konuya @ItsAllGoodman gibi zarganalar gelip milletin moralini bozar.

Sen buradaki narsistleri takmadan düzenli olarak çalış yaparsın. Bu arada 6 neti rahatça 25 üstüne çıkarırsın, moralini bozma.

Birileri küçükken zorbalığa uğramış, yazık. Moralinin gerçeklerle bozulduğunu biliyorsan başkalarından fikir almamalısın.

12 de yatayım mezuna kalıp sıkı çalışırım diyen birinin mezun senesinde çalışma ihtimali yok kendimden biliyorum :/ Youtubda gordugun "Sabah 5 de kalktim deneme cozmekle basladim calismam gece 3 de bitti" tarzi tiplerden biri degilsin belli ki. Buda anormal birsey degil. Ybs suan icin ulasilabilir ve gelecegi olan bir bolum. Onumuzdeki bu sayili gunlerde yemeden icmeden sabah aksam AYT Edebiyat ve Sosyal Bilimler çalışırsan YBS egitiminin iyi verildigi universitelerden biri olan Uludag Üniversitesini zorlayabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…