Merhaba arkadaşlar. Ben 11. sınıf öğrencisiyim, 12. sınıfa geçeceğim. Bu sene sıkı çalışsam güzel bir bölüm tutturur muyum? Temelim matematik hariç genel olarak iyi sayılır.
www.technopat.net
Evet, geçen sene tam bugün açtığım konu. O zamandan bu zamana kadar neredeyse hiçbir yol kat etmedim. Zaman hızlı geçiyor, sınav çok çabuk yaklaşıyor. Zamanın kıymetini bilemedim.
Ders çalışmak istiyorum ama disiplin, istikrar yok. Sabahları erken uyanıp ders çalışmak için alarm kuruyorum, çalınca alarmı kapatıp tekrar yatıyorum. Ders çalışmak için masaya oturuyorum. Çok az çalıştıktan sonra kendimi başka şeylerle ilgilenirken buluyorum ve gün bitiyor. Günler böyle erteleye erteleye devam ediyor. Hep kendimi geliştirmek için can atmışımdır ama hiçbir şey yapmamışımdır.
Sınava az bir gün kaldı ve bir şey başaramayacağım kesin. 12. sınıf bitiyor. İlk kez mezuna kalmak istiyorum ama bu sene gibi boş geçsin istemiyorum yoksa bunun sonu gelmez.
Eğer ki mezuna kalırsam bana önereceğiniz ne olur? Gerçekten çalışmak istiyorum, yapamıyorum.
@333365 Hocam tavsiyede bulunabilir misiniz? Sizin fikirlerinizi önemsiyorum.
Güncelleme:
Eki Görüntüle 2594966