YKS'ye çalışmak mı yurt dışına gitmeye çalışmak mı?

AlperInferno

Megapat
Makaleler
11
Daha fazla  
9a geçiyorum 2 adet planım var seçimimi yapmak istiyorum sizden de destek almak istedim. 1. planım şu, 2 sene kendimi yırtarak YKS'ye çalışmak. 2. planım ise YKS'yi tamamen boş verip yurt dışına oynamak. Program olarak BİYP'e katıldıldım. Bu plan mantıklıysa diğer programlara da katılırım. Sizce hangi plan daha mantıklı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Türkiyede gerçekten iyi bir sıralama yapmazsan eğitim hayatında bir çok sorunla ve zorlu kararla baş başa kalıyorsun. O yüzden kendine güveniyorsan sağlam bir üniversite sağlam bir bölüm okuyup yurt dışına yine çıkabilirsin hatta işine ve eğitimine orada da devam edebilirsin. Ya da eğitimime direkt yurtdışında devam etmek üstüne yabancı dilde eklemek istiyorum diyorsan o da senin kararın.

9a geçiyorum 2 adet planım var seçimimi yapmak istiyorum sizden de destek almak istedim. 1. planım şu, 2 sene kendimi yırtarak YKS'ye çalışmak. 2. planım ise YKS'yi tamamen boş verip yurt dışına oynamak. Program olarak BİYP'e katıldıldım. Bu plan mantıklıysa diğer programlara da katılırım. Sizce hangi plan daha mantıklı?
Ahh 9. Sınıf olsaydım keşke direk biyp ile yd kaç dostum yks fasa fiso ben bile zoraki çalışacağım diploma almak icin.

9A geçiyorum 2 adet planım var seçimimi yapmak istiyorum sizden de destek almak istedim. 1. planım şu, 2 sene kendimi yırtarak YKS'ye çalışmak. 2. planım ise YKS'yi tamamen boş verip yurt dışına oynamak. Program olarak BİYP'e katıldıldım. Bu plan mantıklıysa diğer programlara da katılırım. Sizce hangi plan daha mantıklı?

Kanka 1 yıl olmuş neye karar verdin?

Kanka 1 yıl olmuş neye karar verdin?
Daha tam belli değil. Okulda kanada değişim programı var ona gidicem beğenirsem kanadaya gitmeyi düşünüyorum. Fakat ailemi ikna edebilir miyim orası farklı. Büyük ihtimal izin vermezler verirlerse de okuyup geri dönme şartıyla verirler.

Daha tam belli değil. Okulda kanada değişim programı var ona gidicem beğenirsem kanadaya gitmeyi düşünüyorum. Fakat ailemi ikna edebilir miyim orası farklı. Büyük ihtimal izin vermezler verirlerse de okuyup geri dönme şartıyla verirler.
Bildiğim kadarıyla değişim programı 6 aylık bir süreç için oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı