YKS'ye nasıl çalışılır?

MazeretliAdam

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ben mezunum ve YKS'de ilk 20k hedefliyorum. Sıfırım, 1 ay çalıştım ama çalıştığım bu vakitlerde bir programım yoktu, sadece matematik ve fen konularını izleyip 1-2 test çözüp geçiyordum. Kendime olan güvenimi arttırdım ve hedeflerimi yükselttim. Sorularımı özetleyerek; ders çalışma programını haftalık hazırlarken ilk yapmam gereken konular ve zor konuları falan nasıl seçmem gerekiyor ve bunlara ne kadar süre çalışıp ne kadar ve hangi aralıklarla test çözüp, deneme ve branş denemesi falan yapmam gerektiğini bilmiyorum. Ek olarak TYT ve AYT oturumlarını aynı anda mı çalışmalıyım yoksa ilk TYT bitirip sonra mı AYT geçmeliyim? Temelim pek yok şu an, yani AYT başlarsam eksik konulardan yapamayabilirim korkusu oluşuyor. Geç kalmış gibi hissediyorum. Çalışma sürelerimi arttırmayı düşünüyorum bu yüzden. Bu konular hakkında bana yardımcı olursanız müteşekkir kalırım, iyi günler.

TYT halletmen lazım öncelikle ama AYT'de çoğu konu aşırı TYT temeli istemiyor sadece TYT varsa daha rahat anlaşılıyor o yüzden oradanda aynı anda gidebilirsin. TYT Fende bana Altuğu Güneş ve Betül Biyoloji çok yardım etti Betül Biyoloji TYT kampı çok iyi not alarak izlemeni tavsiye ederim. Başarılar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Geç kaldım gibi moralini düşürme bu arada her insan için farklıdır bu tarz şeyler bizim liseden 2k yapan bir abim özellikle TYT konuları için asla bitmediğini söylemişti.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı