YKS'ye nasıl çalışılır?

Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Bu yıl 12. sınıf oldum, meslek lisesinde okuyorum. Staj falan derken kısıtlı bir zamanım kalıyor. Eşit ağırlık okuyacağım ve YBS bölümünü istiyorum. Ayrıca temelim neredeyse çok az. Anlamadığım şey şu programı nasıl yapacağım? Yani 1 gün matematik 1 gün Türkçe mi çalışacağım? Hayatımda çok az ders çalıştım pek ders çalışan biri değilim.

Youtube'ta bunun hakkında çok fazla video var. Sadece iki tanesini bırakıyorum buraya. Genelde herkes aynı şeyi söyler. Kendine göre bir program uydurabilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar merhaba. Bu yıl 12. sınıf oldum, meslek lisesinde okuyorum. Staj falan derken kısıtlı bir zamanım kalıyor. Eşit ağırlık okuyacağım ve YBS bölümünü istiyorum. Ayrıca temelim neredeyse çok az. Anlamadığım şey şu programı nasıl yapacağım? Yani 1 gün matematik 1 gün Türkçe mi çalışacağım? Hayatımda çok az ders çalıştım pek ders çalışan biri değilim.

Aynı yoldan geçtim bu sınavda ders çalışmak ayrı ders çalışmayı bilmek ayrı eğer ders çalışmayı bilmiyorsan işin zor okulundaki rehber öğretmeninden yardım almanı öneririm ayrıyeten deneme yapman lazım bol bol sene boyunca bir deneme klubüne vesaire katılman gerek onun dışında dersleri YouTube'deki hocaların kamplarına katılarak çalışabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı