YKS'ye nasıl çalışilmali?

Hocam lütfen bir program bir kaynak bir hoca bir öneride bulunun bütün senem bu eksikler yüzünden heba oldu hiç yoktan biraz çalışayım olmadı zaten seneye mezun kalma ihtimalim var ailem izin verirse.
Ailenin izin vermesi için kararlı olmanız lazım. Burdaki gibi bilmiyorum, yapamam, edemem gibi konuşursanız verme ihtimalleri düşer. Araştırın. Ben bu bölümü okuyup bu alandan ilerlemek istiyorum deyin. 1 yıl sıfırdan çalışacağınızı belirtin. Mümkünse dershanede iyi bir seçenek olabilir.

Hocam ilk olarak TYT matematikte bıyıklı matematiği tavsiye ederim, Türkçeyi tam bilmiyorum sosyalde aynı şekilde denemeden öğreniyorum ben onları. Ama size tavsiyem matematik için bıyıklı matematik olacaktır diğer dersleri bilemiyorum. Bu arada yaşınızı söyler misiniz?

Hocam şu an 18'im ağustos'da 19 olacağım.

hocam ilk olarak TYT matematikte bıyıklı matematiği tavsiye ederim, türkçeyi tam bilmiyorum sosyalde aynı şekilde denemeden öğreniyorum ben onları. Ama size tavsiyem matematik için bıyıklı matematik olacaktır diğer dersleri bilemiyorum. Bu arada yaşınızı söyler misiniz?
Bu süreçte MGY daha iyi olmaz mı ? Bıyıklı'nın uzun kampları vardı en son.

Hocam lütfen bir program bir kaynak bir hoca bir öneride bulunun bütün senem bu eksikler yüzünden heba oldu hiç yoktan biraz çalışayım olmadı zaten seneye mezun kalma ihtimalim var ailem izin verirse.

Hocam ilk önce kalan vakitte tam anlamıyla TYT alanındaki derslerden 1 kaynak erit gerisi kolay buralarda fazla oyalanma TYT için vakit hâlâ var haberin olsun diğer türlü zaman az yapamam edememe girersen senin için daha kötü şu an bile ciddi bir çalışma yürütürsen TYT adına iyi puanlar elde edebilirsin.

Adama diyorlar TYT'de yetişmez adam 500 tam puan istemiyor her dersi 1 kaynaktan temizlesin biraz deneme çözsün direk 350 puan civarına atar zaten.

Hocam işte hiç program bilmiyorum 70 günde ne yapmalıyım kimi izlemeliyim hangi kaynağı almalıyım nasıl bir program izlemeliyim?

Hocam şu an 18'im ağustos'da 19 olacağım.

Bende ağustos'ta 19 oluyorum hocam, size tavsiyem TYT matematik kampını izlemeniz bıyıklı hocadan. Eğer onun kitabı varsa onu da alın. Diğer dersleri dediğim gibi denemeyle yaptığım için net bir şey diyemeyeceğim ama fizikte Özcan aykın dinleyebilirsiniz.

Bende ağustos'ta 19 oluyorum hocam, size tavsiyem TYT matematik kampını izlemeniz bıyıklı hocadan. Eğer onun kitabı varsa onu da alın. Diğer dersleri dediğim gibi denemeyle yaptığım için net bir şey diyemeyeceğim ama fizikte Özcan aykın dinleyebilirsiniz.
ek olarak her hafta denemeye girin ve erken kalkmaya çalışın. Bu sayede ne kadar ilerlediğinizi görebilirsiniz. Eğer denemeye nasıl giricem diyorsanız bir dershanenin sadece denemelerine kaydolun ben öyle yapıyorum. Onların aracılığı ile bütün Türkiye geneli denemelere giriyorum ama eğitim görmüyorum.

Hocam işte hiç program bilmiyorum 70 günde ne yapmalıyım kimi izlemeliyim hangi kaynağı almalıyım nasıl bir program izlemeliyim?

Kaynak olarak başlangıç ve orta düzeyde elindeki kaynağı çözebilirsin öğretmen olarak ilyas güneş video ders notları var 73 video onları izle 1 1,5 ayda kaynakla temizle Türkçe ise kadir gümüş 43 video onu tamamla coğrafya ise 13 günde TYT coğrafya kampı var YouTube'dan eksiksiz onu dinleyebilirsin TYT tarih için sosyal kalesinden dinleyebilirsin fizik kimya biyoloji için özet videolarını izleyip deneme çözümü izleyip biraz çözersen oradanda +10 net gelir ve ortalama 350 civarı puan çıkarabilirsin sağlam çalışırsan daha fazlası bile olur.

Hocam ilk önce kalan vakitte tam anlamıyla TYT alanındaki derslerden 1 kaynak erit gerisi kolay buralarda fazla oyalanma TYT için vakit hâlâ var haberin olsun diğer türlü zaman az yapamam edememe girersen senin için daha kötü şu an bile ciddi bir çalışma yürütürsen TYT adına iyi puanlar elde edebilirsin.

@paricfy @cwrensuney hocalarım emin olmamak gibi bir durum söz konusu değil burada sorun ne yapacağımı bilmemek TYT ve AYT 70 günde elimden geldiğine çalışıp ne gelirse seçeceğim güzel bir şey olmazsa seneyede ailemle konuşum bir bölüm kararlaştıracağım TYT çalışıp AYT en azından garanti ve basit konuları çalışsam olmaz mı yanlış anlamayın bilmediğimden soruyorum sizlerin tecrübelerinden faydalanmak için.

@paricfy @cwrensuney hocalarım emin olmamak gibi bir durum söz konusu değil burada sorun ne yapacağımı bilmemek TYT ve AYT 70 günde elimden geldiğine çalışıp ne gelirse seçeceğim güzel bir şey olmazsa seneyede ailemle konuşum bir bölüm kararlaştıracağım TYT çalışıp AYT en azından garanti ve basit konuları çalışsam olmaz mı yanlış anlamayın bilmediğimden soruyorum sizlerin tecrübelerinden faydalanmak için.

Üstte yazdım onu oku detaylı açıkladım.

Ek olarak her hafta denemeye girin ve erken kalkmaya çalışın. Bu sayede ne kadar ilerlediğinizi görebilirsiniz. Eğer denemeye nasıl gireceğim diyorsanız bir dershanenin sadece denemelerine kaydolun ben öyle yapıyorum. Onların aracılığı ile bütün Türkiye geneli denemelere giriyorum ama eğitim görmüyorum.

Hocam yani siz diğer dersleri denemeyle nasıl yapıyorsunuz ben konuları hiç bilmiyorum bende deneme çözüp yanlış yaptığım konuları mı çözeyim?

Kaynak olarak başlangıç ve orta düzeyde elindeki kaynağı çözebilirsin öğretmen olarak ilyas güneş video ders notları var 73 video onları izle 1 1,5 ayda kaynakla temizle Türkçe ise kadir gümüş 43 video onu tamamla coğrafya ise 13 günde TYT coğrafya kampı var YouTube'dan eksiksiz onu dinleyebilirsin TYT tarih için sosyal kalesinden dinleyebilirsin fizik kimya biyoloji için özet videolarını izleyip deneme çözümü izleyip biraz çözersen oradanda +10 net gelir ve ortalama 350 civarı puan çıkarabilirsin sağlam çalışırsan daha fazlası bile olur.

Hocam sağ olun okudum Türkçe 43 video için kaç gün vermeliyim ve hiç kaynağım yok hocam kusra bakmayın başınızı şişiriyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı