mehmetayki221
Yoctopat
Daha fazla
yani örneğin sadece tyt türkçeye çalıştım diyelim ve bitti daha sonrada tyt fizik çalıştım vb. bu tarzmı çalışmayı önerirsin ?Kendini tanımalısın, hedefini belirleyip ona göre ne kadar çalışman geketiğini çıkatmalısın. Bu tip programların çok da bir şeye yaradığını düşünmüyorum. Yıl içinde sindirilmesi zor konuların temelinin atılması ve TYT'nin halledilmesi yeterli oluyor. Son 1 ayda kalan konular her şekilde yetişiyor zaten.![]()
Hayır, sakin öyle yapmayın. Tek tek ders calisilmaz. Unutursunuz. Günde 2, en fazla 3 derse çalışın.Yani örneğin sadece TYT türkçeye çalıştım diyelim ve bitti daha sonrada TYT fizik çalıştım vb. bu tarz mı çalışmayı önerirsin ?
Ezberi iyi olmayan ve sıkılan birisinin bunu yapması mümkün değil. Ezberi iyi olan biri için bile çok zor. Sistemler çok uzun bir ünite.AYT sistemler 1-2 günde halledilcebilecek konular. Yıl içinde 2 hafta verip fizik-matematik ile birlikte bitirebilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.