YKS'ye nasıl hazırlanılmalı?

PoisoNR6

Centipat
YKS yaklaşıyor. Ders çalışma alışkanlığım yok ama zaman yaklaştıkça içimde bir istek oluşuyor, bir yandan zaman sıkıştırıyor gibi hissediyorum. Nasıl yapacağımı bilmiyorum sıfırım ders konusunda ve 2 yılım kaldı YKS'ye sizlerden tavsiyeler almak istiyorum. Nasıl çalışabilirim, başarabilir miyim?

YKS yaklaşıyor. Ders çalışma alışkanlığım yok ama zaman yaklaştıkça içimde bir istek oluşuyor, bir yandan zaman sıkıştırıyor gibi hissediyorum. Nasıl yapacağımı bilmiyorum sıfırım ders konusunda ve 2 yılım kaldı YKS'ye sizlerden tavsiyeler almak istiyorum. Nasıl çalışabilirim, başarabilir miyim?

Bence TYT açıklarını sene içinde adım adım kapatarak yola devam edebilirsin AYT'ye geldiğinde düzeni koruyup devam edersen sıkıntı olmaz.

Son 3 ayda derece yapan var hocam. Bu sınav çalışanın yapabileceği bir sınav. Ufaktan başlayın isteğiniz olacak ama. O şekil gider bence. Ki daha 2 yıl var ohoo.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı