Jon Snow0 Picopat Katılım 28 Aralık 2024 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2025 #1 Arkadaşlar YKS'ye başvuru yaptım fakat parayı ödemeyi unuttum. Ne yapmam gerekiyor? Şimdi başvurularımda da gözükmüyor. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mart 2025
Arkadaşlar YKS'ye başvuru yaptım fakat parayı ödemeyi unuttum. Ne yapmam gerekiyor? Şimdi başvurularımda da gözükmüyor.
Çözüm Mert Can Urcan 6 Mart 2025 Jon Snow0 dedi: Arkadaşlar YKS'ye başvuru yaptım fakat parayı ödemeyi unuttum. Ne yapmam gerekiyor? Şimdi başvurularımda da gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... 11-13 Mart'ta açılacakmış, 450TL yerine geç kalıp kendini ayarlayamayanlara %50 "fiyat ayarlamasıyla" 675TL.
Jon Snow0 dedi: Arkadaşlar YKS'ye başvuru yaptım fakat parayı ödemeyi unuttum. Ne yapmam gerekiyor? Şimdi başvurularımda da gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... 11-13 Mart'ta açılacakmış, 450TL yerine geç kalıp kendini ayarlayamayanlara %50 "fiyat ayarlamasıyla" 675TL.
İmparator Penguen Picopat Katılım 14 Şubat 2025 Mesajlar 848 Çözümler 6 Yer İstanbul 6 Mart 2025 #2 Jon Snow0 dedi: Arkadaşlar YKS'ye başvuru yaptım fakat parayı ödemeyi unuttum. Ne yapmam gerekiyor? Şimdi başvurularımda da gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Geç başvurularda tekrardan başvuru yapacksınız, güzel zamlı bir fiyat ödeyeceksiniz. Artı 0 Eksi
Jon Snow0 dedi: Arkadaşlar YKS'ye başvuru yaptım fakat parayı ödemeyi unuttum. Ne yapmam gerekiyor? Şimdi başvurularımda da gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Geç başvurularda tekrardan başvuru yapacksınız, güzel zamlı bir fiyat ödeyeceksiniz.
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 9.362 Çözümler 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 6 Mart 2025 #3 Jon Snow0 dedi: Arkadaşlar YKS'ye başvuru yaptım fakat parayı ödemeyi unuttum. Ne yapmam gerekiyor? Şimdi başvurularımda da gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... 11-13 Mart'ta açılacakmış, 450TL yerine geç kalıp kendini ayarlayamayanlara %50 "fiyat ayarlamasıyla" 675TL. Artı 0 Eksi Çözüm
Jon Snow0 dedi: Arkadaşlar YKS'ye başvuru yaptım fakat parayı ödemeyi unuttum. Ne yapmam gerekiyor? Şimdi başvurularımda da gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... 11-13 Mart'ta açılacakmış, 450TL yerine geç kalıp kendini ayarlayamayanlara %50 "fiyat ayarlamasıyla" 675TL.
K kerojann Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 1.811 Çözümler 10 6 Mart 2025 #4 Geç başvuru son ödeme tarihi 13.03.2025 23:59'a kadardır. Jon Snow0 dedi: Arkadaşlar YKS'ye başvuru yaptım fakat parayı ödemeyi unuttum. Ne yapmam gerekiyor? Şimdi başvurularımda da gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim başvuru yaptıysan eğer ödeme günü Mart'ın sonuydu yanlış bilmiyor isem. Artı 0 Eksi
Jon Snow0 dedi: Arkadaşlar YKS'ye başvuru yaptım fakat parayı ödemeyi unuttum. Ne yapmam gerekiyor? Şimdi başvurularımda da gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim başvuru yaptıysan eğer ödeme günü Mart'ın sonuydu yanlış bilmiyor isem.
akaReckless Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Kasım 2019 Mesajlar 1.938 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Mart 2025 #5 Ödeme yapmayı nasıl unutabiliyorsunuz şaşıyorum vallahi. Ayrıca 11-13 mart arası ÖSYM web sitesi üzerinden 675 TL ödeyerek geç başvurunu tamamlayabilirsin. kerojann dedi: Benim bildiğim başvuru yaptıysan eğer ödeme günü Mart'ın sonuydu yanlış bilmiyor isem. Genişletmek için tıkla... 4 Mart 23:59 son gündü. Artı 0 Eksi
Ödeme yapmayı nasıl unutabiliyorsunuz şaşıyorum vallahi. Ayrıca 11-13 mart arası ÖSYM web sitesi üzerinden 675 TL ödeyerek geç başvurunu tamamlayabilirsin. kerojann dedi: Benim bildiğim başvuru yaptıysan eğer ödeme günü Mart'ın sonuydu yanlış bilmiyor isem. Genişletmek için tıkla... 4 Mart 23:59 son gündü.
KS KS Jon Snow0 Picopat Katılım 28 Aralık 2024 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2025 #6 İmparator Penguen dedi: Geç başvurularda tekrardan başvuru yapacksınız, güzel zamlı bir fiyat ödeyeceksiniz. Genişletmek için tıkla... Para önemli değil hocam teşekkürler herkese Artı 0 Eksi
İmparator Penguen dedi: Geç başvurularda tekrardan başvuru yapacksınız, güzel zamlı bir fiyat ödeyeceksiniz. Genişletmek için tıkla... Para önemli değil hocam teşekkürler herkese
grant Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 1.028 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri Rx 550 4GB | i3 10100f | 8GB DDR4 3200Mhz ram | MSI H510M-A PRO Cinsiyet Erkek Meslek Vatandaş 6 Mart 2025 #7 you know nothing jon snow Artı 0 Eksi