11-13 Mart'ta açılacakmış, 450TL yerine geç kalıp kendini ayarlayamayanlara %50 "fiyat ayarlamasıyla" 675TL.Arkadaşlar YKS'ye başvuru yaptım fakat parayı ödemeyi unuttum. Ne yapmam gerekiyor? Şimdi başvurularımda da gözükmüyor.
Geç başvurularda tekrardan başvuru yapacksınız, güzel zamlı bir fiyat ödeyeceksiniz.Arkadaşlar YKS'ye başvuru yaptım fakat parayı ödemeyi unuttum. Ne yapmam gerekiyor? Şimdi başvurularımda da gözükmüyor.
11-13 Mart'ta açılacakmış, 450TL yerine geç kalıp kendini ayarlayamayanlara %50 "fiyat ayarlamasıyla" 675TL.Arkadaşlar YKS'ye başvuru yaptım fakat parayı ödemeyi unuttum. Ne yapmam gerekiyor? Şimdi başvurularımda da gözükmüyor.
Arkadaşlar YKS'ye başvuru yaptım fakat parayı ödemeyi unuttum. Ne yapmam gerekiyor? Şimdi başvurularımda da gözükmüyor.
Benim bildiğim başvuru yaptıysan eğer ödeme günü Mart'ın sonuydu yanlış bilmiyor isem.
Para önemli değil hocam teşekkürler herkeseGeç başvurularda tekrardan başvuru yapacksınız, güzel zamlı bir fiyat ödeyeceksiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.