YKS'ye piercing ile girilebilir mi?

Daha fazla  
Selamlar, YKS'ye piercing ile girilebilir mi? Basit piercing denilen bir şey var tam olarak yasak olup olmadığını anlayamadığım. Eğer girilebiliyorsa bioplastik (şeffaf) piercingle girmek istiyorum.

Basit piercing’e izin veriliyor.

Dosya Ekleri

• IMG_2777.jpeg
    IMG_2777.jpeg
    320,2 KB · Görüntüleme: 354
Selamlar, YKS'ye piercing ile girilebilir mi? Basit piercing denilen bir şey var tam olarak yasak olup olmadığını anlayamadığım. Eğer girilebiliyorsa bioplastik (şeffaf) piercingle girmek istiyorum.

Ben iki kulağımdaki küpeleri ve kaşımdaki piercingi çıkartmıştım zaten bir daha da takmadım piercing.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben iki kulağımdaki küpeleri ve kaşımdaki piercingi çıkartmıştım zaten bir daha da takmadım piercing.
Eğer sıkıntı yaratacaksa bende tabii ki çıkartırım sınava girmeden önce , sınavdan çıkınca geri takarım ama düşükte olsa kapanma riski olduğu için ve kapanmasını istemediğim için soruyorum.

Eğer sıkıntı yaratacaksa bende tabii ki çıkartırım sınava girmeden önce, sınavdan çıkınca geri takarım ama düşükte olsa kapanma riski olduğu için ve kapanmasını istemediğim için soruyorum.

Hocam o kadar hızlı kapanmıyor delikler. Ben TYT'den bir gün önce çıkardım hepsini, AYT bittiği at taktım piercing hariç hepsini.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı