Hocam paragrafın ritminden önce hız ve renk çöz bence.
Önce hız ve renk sonra paragrafın ritmi çöz.
Tamamdır hocam çok teşekkürler Allah razı olsun umarım sizde istediğiniz yeri kazabilirsiniz ❤
Hocam paragrafın ritminden önce hız ve renk çöz bence.
Önce hız ve renk sonra paragrafın ritmi çöz.
Ne demek hocam size yardım etmek bir zevkti benim için. İlerde yine yardım lazım olursa çekinmeden yazabilirsiniz veya ilerde bu gönderiyi görücek arkadaşlar da çekinmeden yazabilir zevkle onlara elimden geldiğince tavsiye veririm. Zamanında bende tavsiyeye çok ihtiyacı olan ve temeli zayıf bir öğrenci olduğum için hocam empati yapabiliyorum bu konudaTamamdır hocam çok teşekkürler Allah razı olsun umarım sizde istediğiniz yeri kazabilirsiniz ❤
Hocam rahatsız ediyorum kusuruma bakmayın. Ben 28 yaşında bir bireyin. Hayalimdeki mühendislik için hazırlanıyorum. Sayısal alanda 100k girmek için uğraşıyorum. Bu sene pek hazırlanmadim. Kısaca son 3 ay çalıştım. 500k gibi sayısal alanda kötü sıralama yaptım. Sizce bu sıralama yapmak zormu? Günde 3-4 saat vaktim oluyor. İş hayatında olduğum için bana tavsiye verirseniz sevinirimNe demek hocam size yardım etmek bir zevkti benim için. İlerde yine yardım lazım olursa çekinmeden yazabilirsiniz veya ilerde bu gönderiyi görücek arkadaşlar da çekinmeden yazabilir zevkle onlara elimden geldiğince tavsiye veririm. Zamanında bende tavsiyeye çok ihtiyacı olan ve temeli zayıf bir öğrenci olduğum için hocam empati yapabiliyorum bu konudasizede tavsiyem hiç umutsuzluğa kapılmayın siz dersinize bakın hedefiniz de daime yüksekler olsun 2 yıllık yerine 4 yıllık bir bölüm düşünün bence.
Hocam rahatsız ediyorum kusuruma bakmayın. Ben 28 yaşında bir bireyin. Hayalimdeki mühendislik için hazırlanıyorum. Sayısal alanda 100k girmek için uğraşıyorum. Bu sene pek hazırlanmadim. Kısaca son 3 ay çalıştım. 500k gibi sayısal alanda kötü sıralama yaptım. Sizce bu sıralama yapmak zor mu? Günde 3-4 saat vaktim oluyor. İş hayatında olduğum için bana tavsiye verirseniz sevinirim![]()
Merhaba benim fikrimce zor değildir tam bilmiyorum ama istediğin üniversiteyede bağlı TYT ve AYT de toplam netiniz 70'i geçmesi lazım bunun için şöyle yapın okulseçim diye bir site var oradan net giriyosunuz ve size sıralamanızı gösteriyor umarım yardımcı olmuşumdur.❤
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.