YKS'ye son 3 ayda çalışıp 800 bine girilir mi?

762016

Picopat
Merhaba dostlarım. Üniversite sınavında çok büyük bir hedefim yok. TYT de 800 bine girip aşçılık okumayı istiyorum. Temelim zayıf, Türkçe de paragraf sorularında iyiyim. Dershane vesaire olmadan sınava 3 ay kala evde disiplinli bir şekilde çalışmaya başlasam 800 bine girebilir miyim? Disiplin konusunda sıkıntım yok, kitabın başında oturduğumda tamamen kafamı derse vererek günde 4 - 5 saat çalışabilirim. Biraz paraya ihtiyacım var, o yüzden son 3 ay kalana kadar bir işte çalışıp devamında ders çalışmayı düşünüyorum. Sizce başarılabilecek bir şey mi?

Son 26 günde 160K ya girmiştim, 800k çok rahat yapılır tabi benim temelim vardı.
Hocam işte kafamı karıştıran o. Temelim hiç yok, dershaneye yazıldım fakat dershanenin yaz kursu bile kalitesini belli etti. Şimdi maaşlı bir iş buldum en azından bir süre onda çalışıp son 3 ay sınava çalışsam diyorum. 2024 TYT ve bir kaç test daha çözüp çıkan sonuçlara göre adım atacağım artık.

Hocam işte kafamı karıştıran o. Temelim hiç yok, dershaneye yazıldım fakat dershanenin yaz kursu bile kalitesini belli etti. Şimdi maaşlı bir iş buldum en azından bir süre onda çalışıp son 3 ay sınava çalışsam diyorum. 2024 TYT ve birkaç test daha çözüp çıkan sonuçlara göre adım atacağım artık.

Dershaneyi asla önermem. Tabii kuruma göre değişir lakin hiçbir katkısı olduğunu düşünmüyorum.

Hocam haftanın bilmem kaç günü dershaneye gitmeye verilen çaba bile vakit kaybı bence bilmediğin sorularda hoca gösteriyor sadece o iyi ama şöyle bir sıkıntı var 1 soru 2 soru okeyde şahsen ben 4 sorudan fazla soru soramazdım utandığım için ki forumlara yazsanız çözümünü gösteren kişiler oluyor zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı