Son sene ilk 200 bine girilir mi?

Lise hayatım bomboş geçti. Son sene açığa geçip bir dershanede çalıştım, dersim olsun olmasın orada kalıp test çözdüm. 110k sıralama yapıp ilköğretim matematik öğretmenliği yazdım. Yani lise çok da önemli değil, sadece OBP'yi etkiliyor.

Ha sonra öğretmenlik ülkedeki en değersiz meslek oldu, atama imkanı elimizden alındı ve aynı bölüm şu an 300k ile alım yapıyor. Keşke ne YKS ne KPSS ile uğraşıp kaynakçı veya elektrikçi olsaydım diyorum. En azından şu an evim arabam olur belki evlenirdim. 200k sıralama hiçbir şey, böyle üniversite okuyacağına git iş öğren daha iyi.

Hocam o işlerde Türkiye'de artık battı, çok az kazanıyolrar Bağ-Kur ve dükkan kirası vs, cidden okul okumak gerekiyor.

Hocam hedeflediği hemşirelik ve İngilizce öğretmenliği bölümlerini söyleyebilir misin? Örneğin. Gazi İngilizce Öğretmenliği, Marmara Hemşirelik gibi

Hocam ben şu an gaziantepteyim ktü'de düşünüyorum ama belli değil

Hemşireliği az düzenli çalışmayla kazanırsın her türlü. İngilizce öğretmenliği için Amerikan dil edebiyat okuman lazım ona da YDT puanın ile gidiyorsun sayısal değil.

Evet YDT ile gireceğimi biliyorum fakat işte çoğu insanın dedikleri kafamda yankılanıyor

Hocam o işlerde Türkiye'de artık battı, çok az kazanıyolrar Bağ-Kur ve dükkan kirası vs, cidden okul okumak gerekiyor.

Hocam ben şu an gaziantepteyim ktü'de düşünüyorum ama belli değil

Evet YDT ile gireceğimi biliyorum fakat işte çoğu insanın dedikleri kafamda yankılanıyor
Boşver çoğu insanı senin neyi istediğine karar ver önce.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı