YKS'ye tablet ile hazırlanılır mı?

maydonozdiyarı

Hectopat
Daha fazla  
11. sınıf öğrencisiyim ve abim tabletini yükseltmek istiyormuş. Benim de işime yararsa değiştirecek. Eskisini ben alacağım. Kalemli tablet bu arada. Ben daha çok koçluk, eğitim platformları falan değil de hızlı ve efektif olduğu için notlar alıp çözmek istiyorum. Ama bir korkum daha var. Tablete alışıp TYT gibi hız isteyen sınavlarda kağıda geçince hız kaybetmekten biraz tedirginim. Acaba öyle bir şey mümkün mü? Onun dışında söylediğim plan için şunu yap bunu yapma dedikleriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bahsettiğiniz sorunun olacağını sanmıyorum, tablet şu ekonomik şartlar altında baya bi mantıklı. 8 kitaba 2300 TL verdikten sonra seneye ikinci elden bende almayı düşünüyorum.

Bahsettiğiniz sorunun olacağını sanmıyorum, tablet şu ekonomik şartlar altında baya bi mantıklı. 8 kitaba 2300 TL verdikten sonra seneye ikinci elden bende almayı düşünüyorum.
Hocam şöyle de düşündüm, tablet 25k falan. O parayla kitap alsam 50 kitap falan ediyo. Yks icin zaten alacagim kitap sayisi 50 etmez bile. Ve fiziksel çözmüş olurum. Gözüm yorulmaz. Tabletin tek iyi yönü deneme çözmek olur. Rehber hocamız bissürü atıyor. Fotokopi falan çıkarmak problem olabilir. Yakınımda fotokopici bulmam gerekir.

Hocam şöyle de düşündüm, tablet 25k falan. O parayla kitap alsam 50 kitap falan ediyo. Yks icin zaten alacagim kitap sayisi 50 etmez bile. Ve fiziksel çözmüş olurum. Gözüm yorulmaz. Tabletin tek iyi yönü deneme çözmek olur. Rehber hocamız bissürü atıyor. Fotokopi falan çıkarmak problem olabilir. Yakınımda fotokopici bulmam gerekir.
Piyasaya fazla hakim değilim ama 25k fazla değil mi? Ben en kötü 8k civarına hallederim diye düşünmüştüm. Daha 11.sınıfta bile o kadar harcarım büyük ihtimal sene içinde. Biraz daha araştırmam lazım kendi adıma şu an acelesi yok.

Piyasaya fazla hakim değilim ama 25k fazla değil mi? Ben en kötü 8K civarına hallederim diye düşünmüştüm. Daha 11.sınıfta bile o kadar harcarım büyük ihtimal sene içinde. Biraz daha araştırmam lazım kendi adıma şu an acelesi yok.

Tam olarak hatırlamıyorum eskiden hesap etmiştim, üşendim şu an. Bir de abim bir üst modele geçeceği için eskisini bana verecek. Yani abimin cebinden çıkan paraya bakıyorum. Kitapları aldınız mı hocam. 11 kitaplarını.

Tam olarak hatırlamıyorum eskiden hesap etmiştim, üşendim şu an. Bir de abim bir üst modele geçeceği için eskisini bana verecek. Yani abimin cebinden çıkan paraya bakıyorum. Kitapları aldınız mı hocam. 11 kitaplarını.
Matematik ve fizikten föy aldım diğer derslerden ikişer soru bankası sayısal için. TYT için de matematik ve paragraf aldim simdilik. Sene içinde sayisallara birer kitap daha eklemeyi düşünüyorum sağlam tutmamız lazım mezuna kalma şansımız yok.

Hocam şöyle de düşündüm, tablet 25k falan. O parayla kitap alsam 50 kitap falan ediyor. YKS icin zaten alacagim kitap sayisi 50 etmez bile. Ve fiziksel çözmüş olurum. Gözüm yorulmaz. Tabletin tek iyi yönü deneme çözmek olur. Rehber hocamız bir sürü atıyor. Fotokopi falan çıkarmak problem olabilir. Yakınımda fotokopici bulmam gerekir.

Kesinlikle katılıyorum bu tablet işi "YKS 32 için kütüp vlogg" başlıklı videolar yüzünden bu kadar popülerleşti. Genel olarak mantıksız bence. Sağlık açısından zaten sıkıntı sürekli mavi ışık. Hem kitapların PDF'ini indirmek ne kadar doğru ki(!).ve o kağıt hissini vermiyor😃.YKS sürecinde deli gibi kitap alacaksanız ve süreç sonrası kullanmaya devam edecekseniz evet mantıklı ama zaten elinizde cihaz varken ekstra para harcamaya gerek yok.

Kesinlikle katılıyorum bu tablet işi "YKS 32 için kütüp vlogg" başlıklı videolar yüzünden bu kadar popülerleşti. Genel olarak mantıksız bence. Sağlık açısından zaten sıkıntı sürekli mavi ışık. Hem kitapların PDF'ini indirmek ne kadar doğru ki(!).ve o kağıt hissini vermiyor😃.YKS sürecinde deli gibi kitap alacaksanız ve süreç sonrası kullanmaya devam edecekseniz evet mantıklı ama zaten elinizde cihaz varken ekstra para harcamaya gerek yok.

Hocam ben de etkili olmasını beklemezdim ama kullanınca hoş geldi. Not almak falan daha kolay zaten. Ama dediğim gibi parasına değmez gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı