cwrensuney
Picopat
Merhaba öncelikle, 1 haftadır YKS çalışıyorum, şu anki TYT netim 45, AYT netim 20, eşit ağırlığım, hedefim TYT 60, AYT 40, kalan sürede yetişir mi? Hedefim yüksek değil o kadar yani 

Yetişir. Sıkı çalışmayla daha da iyi yapabilirsin. Sadece kendine güven.
Teşekkürler eşit ağırlık olduğum için sizin de düşüncenizi almak istedim birkaç kişiye danıştım daha iyisi bile olur dedi
Çok sağol cevabın için günde 9 saatte sabit tuttum yeterli mi sizceYetişir. Sıkı çalışmayla daha da iyi yapabilirsin. Sadece kendine güven.
Zorluyorum kendimi alıştırıyorum bünyeyi 9 saat fix çalışıyorum günlük@cwrensuney , Zorlanmıyorsan iyidir. Hatta arttırabilirsin. Tamamen senin kapasitene kalmış.
İnşallah bazEşit ağırlıksa güzel bir çalışmayla derece bile yapabilirsin.
Günlük 9 saat çalışıyorum şuanlıkEşit ağırlıksa güzel bir çalışmayla derece bile yapabilirsin.
Kaldırıyor çünkü sosyal medyayı falan dondurdum sadece çalışma uyku yemek spor yapıyorum birde geç başladığımız için çabucak tyt mat ilk 12 konuyu bitirip ayt başlamak istiyorum çünkü sizin cevabınız beni daha çok motive etti@cwrensuney , kendinizi çok zorlamayın çalışırken. Durmanız gereken yeride bilmelisiniz.
Dediğim gibi bünyeniz kaldırıyorsa 9 saat güzel bir çalışma vakti.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.