YÖK Atlas'taki en düşük sıralama neyi ifade ediyor?

omeerbey

Centipat
Daha fazla  
Burada YKS'deki en düşük başarı sıraları derken ne kastediliyor? Son giren kişi mi yoksa okul 1.liği ile girenler falan mı?
Mesela 44K sıralama ile tercih yapsam burası gelir mi anlayamadım, bir aydınlatırsanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• 1721118435841.png
    1721118435841.png
    28,6 KB · Görüntüleme: 210
Son düzenleyen: Moderatör:
Burada YKS'deki en düşük başarı sıraları derken ne kastediliyor? Son giren kişi mi yoksa okul 1.liği ile girenler falan mı?
Mesela 44K sıralama ile tercih yapsam burası gelir mi anlayamadım, bir aydınlatırsanız sevinirim.

Ek yerleştirme dahil en son giren kişinin puanı ve sıralaması yer alıyor fakat orada OBP eklenmeden yazmış.

Dosya Ekleri

• 1721216276368.png
    1721216276368.png
    28,3 KB · Görüntüleme: 112
İstediğim bölümü bana yaz bir bakayım yoksa kafayı yiyeceksin :)
Bilgisayar veya Yazılım mühendisliği istiyorum. Doğuş ile Işık üniversitesi kaliteli ama tercih sihirbazında 42k ile aldıkları gözüküyor. Direkt lisans atlasından baktığım zaman ise 50-60k gözüküyor. Hangisini dikkate almalıyım?

Son düzenleme:
Bilgisayar veya Yazılım mühendisliği istiyorum. Doğuş ile Işık üniversitesi kaliteli ama tercih sihirbazında 42k ile aldıkları gözüküyor. Direkt lisans atlasından baktığım zaman ise 50-60k gözüküyor. Hangisini dikkate almalıyım?
Tercih sihirbazında yazanı dikkate al.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı