Luciss Centipat Katılım 31 Temmuz 2023 Mesajlar 33 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #1 Bir şey silmek istediğimde (ne olursa olsun önemsiz-önemli bir dosya) böyle bir hata alıyorum İndirmek istediğim zaman bu hatayı alıyorum çözümü için yardımcı olur musunuz?
Bir şey silmek istediğimde (ne olursa olsun önemsiz-önemli bir dosya) böyle bir hata alıyorum İndirmek istediğim zaman bu hatayı alıyorum çözümü için yardımcı olur musunuz?
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.286 Makaleler 11 Çözümler 232 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #2 Luciss dedi: Eki Görüntüle 2374488 Bir şey silmek istediğimde (ne olursa olsun önemsiz-önemli bir dosya) böyle bir hata alıyorum Eki Görüntüle 2374491 İndirmek istediğim zaman bu hatayı alıyorum çözümü için yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Kullandığın kullanıcıyı yönetici yap. Artı 0 Eksi
Luciss dedi: Eki Görüntüle 2374488 Bir şey silmek istediğimde (ne olursa olsun önemsiz-önemli bir dosya) böyle bir hata alıyorum Eki Görüntüle 2374491 İndirmek istediğim zaman bu hatayı alıyorum çözümü için yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Kullandığın kullanıcıyı yönetici yap.
KS KS Luciss Centipat Katılım 31 Temmuz 2023 Mesajlar 33 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #3 Nerden yapacağım? Artı 0 Eksi
ranxiee Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 346 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #4 Luciss dedi: Nerden yapacağım? Genişletmek için tıkla... Denetim Masası\Kullanıcı Hesapları\Kullanıcı Hesapları\Hesap türünüzü değiştirin Yönetici olarak seçin. Artı 0 Eksi
Luciss dedi: Nerden yapacağım? Genişletmek için tıkla... Denetim Masası\Kullanıcı Hesapları\Kullanıcı Hesapları\Hesap türünüzü değiştirin Yönetici olarak seçin.
G galaforce Centipat Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 541 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #5 Luciss dedi: Nereden yapacağım? Genişletmek için tıkla... Aramaya Denetim Masası yaz kullanıcı hesapları var oradan hesap türünü değiştir yazıyor ona bas oradan ayarla. Artı 0 Eksi
Luciss dedi: Nereden yapacağım? Genişletmek için tıkla... Aramaya Denetim Masası yaz kullanıcı hesapları var oradan hesap türünü değiştir yazıyor ona bas oradan ayarla.
KS KS Luciss Centipat Katılım 31 Temmuz 2023 Mesajlar 33 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #6 ranxiee dedi: Denetim Masası\Kullanıcı Hesapları\Kullanıcı Hesapları\Hesap türünüzü değiştirin Yönetici olarak seçin. Genişletmek için tıkla... Zaten böyle Artı 0 Eksi
ranxiee dedi: Denetim Masası\Kullanıcı Hesapları\Kullanıcı Hesapları\Hesap türünüzü değiştirin Yönetici olarak seçin. Genişletmek için tıkla... Zaten böyle
ranxiee Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 346 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #7 Luciss dedi: Eki Görüntüle 2374507 Zaten böyle Genişletmek için tıkla... Farklı bir hesabınız varsa onu yönetici yapın. Denetim Masası\Kullanıcı Hesapları\Kullanıcı Hesapları\Hesapları Yönet Artı 0 Eksi
Luciss dedi: Eki Görüntüle 2374507 Zaten böyle Genişletmek için tıkla... Farklı bir hesabınız varsa onu yönetici yapın. Denetim Masası\Kullanıcı Hesapları\Kullanıcı Hesapları\Hesapları Yönet
KS KS Luciss Centipat Katılım 31 Temmuz 2023 Mesajlar 33 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #8 ranxiee dedi: Farklı bir hesabınız varsa onu yönetici yapın. Denetim Masası\Kullanıcı Hesapları\Kullanıcı Hesapları\Hesapları Yönet Genişletmek için tıkla... Farklı bir hesabım yok sanırım NVIDIA indirdikten sonra böyle oldu Artı 0 Eksi
ranxiee dedi: Farklı bir hesabınız varsa onu yönetici yapın. Denetim Masası\Kullanıcı Hesapları\Kullanıcı Hesapları\Hesapları Yönet Genişletmek için tıkla... Farklı bir hesabım yok sanırım NVIDIA indirdikten sonra böyle oldu
G galaforce Centipat Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 541 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #9 Luciss dedi: Farklı bir hesabım yok sanırım NVIDIA indirdikten sonra böyle oldu. Genişletmek için tıkla... Başka hesap eklemeyi deneyin onu yapın yönetici. Artı 0 Eksi
Luciss dedi: Farklı bir hesabım yok sanırım NVIDIA indirdikten sonra böyle oldu. Genişletmek için tıkla... Başka hesap eklemeyi deneyin onu yapın yönetici.