Yönetici izni isteyen dosyalar açılmıyor

Daha fazla  
Mesela diyelim prefetch veya başka bir yönetici izni isteyen dosya "Şu klasöre erişim izniniz yok" diyen bir uyarı çıkıyor ya o işte bende çıkmıyor. Yani bilgisayarı yeniden başlattığımda düzeliyor ama garip bir şekilde 1 - 2 saat sonra yeniden gidiyor. Bilgisayar boştayken de denedim 1 saat veya 40 dakika bekleyince prefetch vb. bir dosya yazdığımda açılmıyordu.

Windows + R tuşuna basıp prefetch yazıyorum ve tamam dediğimde ekrana bir şey gelmiyor.
NOT: Aynı sorun diğer yönetici izni isteyen klasörlerde de var.

Çözümünü bilenler yazarsa sevinirim :) Tarama falan yaptım virüs çıkmadı.
SFC /scannow gibi onarma komutlarını da denedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorun bende de var, %temp% kısmındaki çerezleri temizledikten sonra açılmıyor büyük ihtimal.
Yok hocam kastım şu Windows + R tuşlarına basıp prefetch yazdığımda 30 dk sonra falan açılmıyor. Temp gibi yönetici izni istemeyen dosyalar açılıyor, prefetch gibi yönetici izni isteyen dosyalara ne çift tıkladığımda açılıyor ne de Windows + R yapıp çalıştırdan girmeye çalışınca ekrana bir şey gelmiyor.

Yok hocam kastım şu Windows + R tuşlarına basıp prefetch yazdığımda 30 dk sonra falan açılmıyor. Temp gibi yönetici izni istemeyen dosyalar açılıyor, prefetch gibi yönetici izni isteyen dosyalara ne çift tıkladığımda açılıyor ne de Windows + R yapıp çalıştırdan girmeye çalışınca ekrana bir şey gelmiyor.
Aynı sorun evet.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı