BayDonut Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 1.010 Çözümler 11 30 Kasım 2020 #1 Benim arkadaşım PC'ye bir şey kuracak yönetici izni için şifre istiyor, bunu nasıl kaldırabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Kasım 2020
Okan öz Hectopat Katılım 23 Ağustos 2020 Mesajlar 635 Çözümler 3 Yer Mannheim Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Kasım 2020 #2 BayDonut dedi: Benim arkadaşım PC'ye bir şey kuracak yönetici izni için şifre istiyor, bunu nasıl kaldırabilirim? Genişletmek için tıkla... Windows güvenlik ayarlarında güvenlik derecesini en düşüğe alırsanız bir program kuracağınız zaman ya da bir program açacağınız zaman izin istemez. Artı 0 Eksi
BayDonut dedi: Benim arkadaşım PC'ye bir şey kuracak yönetici izni için şifre istiyor, bunu nasıl kaldırabilirim? Genişletmek için tıkla... Windows güvenlik ayarlarında güvenlik derecesini en düşüğe alırsanız bir program kuracağınız zaman ya da bir program açacağınız zaman izin istemez.
KS KS BayDonut Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 1.010 Çözümler 11 30 Kasım 2020 #3 Okan öz dedi: Windows güvenlik ayarlarında güvenlik derecesini en düşüğe alırsanız bir program kuracağınız zaman ya da bir program açacağınız zaman izin istemez. Genişletmek için tıkla... adım adım ne yapacağımı anlatır mısın anlamadım da. Artı 0 Eksi
Okan öz dedi: Windows güvenlik ayarlarında güvenlik derecesini en düşüğe alırsanız bir program kuracağınız zaman ya da bir program açacağınız zaman izin istemez. Genişletmek için tıkla... adım adım ne yapacağımı anlatır mısın anlamadım da.