mionellessi Hectopat Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 1.614 Çözümler 6 Yer Samsun 27 Ekim 2022 #1 Bir uygulamayı yönetici olarak çalıştır dediğimde uyarı tüm ekranı kaplıyor. Önceki laptopumda tüm ekranı kaplamıyordu. Bunu düzeltmenin bir yolu var mı?
Bir uygulamayı yönetici olarak çalıştır dediğimde uyarı tüm ekranı kaplıyor. Önceki laptopumda tüm ekranı kaplamıyordu. Bunu düzeltmenin bir yolu var mı?
Çözüm Y Y yika38 27 Ekim 2022 "Denetim Masası >> Kullanıcı Hesapları >> Kullanıcı Hesapları >> Kullanıcı Hesabı Denetimi ayarını değiştirin" bölümünden halledebilirsiniz. Varsayılan kademenin bir altına çekerseniz (alttan 2. kademe) istediğiniz gibi görünecektir.
"Denetim Masası >> Kullanıcı Hesapları >> Kullanıcı Hesapları >> Kullanıcı Hesabı Denetimi ayarını değiştirin" bölümünden halledebilirsiniz. Varsayılan kademenin bir altına çekerseniz (alttan 2. kademe) istediğiniz gibi görünecektir.
Y yika38 Terapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2017 Mesajlar 6.462 Makaleler 11 Çözümler 205 Yer Kayseri 27 Ekim 2022 #2 "Denetim Masası >> Kullanıcı Hesapları >> Kullanıcı Hesapları >> Kullanıcı Hesabı Denetimi ayarını değiştirin" bölümünden halledebilirsiniz. Varsayılan kademenin bir altına çekerseniz (alttan 2. kademe) istediğiniz gibi görünecektir. Artı 0 Eksi Çözüm
"Denetim Masası >> Kullanıcı Hesapları >> Kullanıcı Hesapları >> Kullanıcı Hesabı Denetimi ayarını değiştirin" bölümünden halledebilirsiniz. Varsayılan kademenin bir altına çekerseniz (alttan 2. kademe) istediğiniz gibi görünecektir.
KS KS mionellessi Hectopat Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 1.614 Çözümler 6 Yer Samsun 27 Ekim 2022 #3 yika38 dedi: "Denetim Masası >> Kullanıcı Hesapları >> Kullanıcı Hesapları >> Kullanıcı Hesabı Denetimi ayarını değiştirin" bölümünden halledebilirsiniz. Varsayılan kademenin bir altına çekerseniz (alttan 2. kademe) istediğiniz gibi görünecektir. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim sorunum halloldu sayenizde. Artı 0 Eksi
yika38 dedi: "Denetim Masası >> Kullanıcı Hesapları >> Kullanıcı Hesapları >> Kullanıcı Hesabı Denetimi ayarını değiştirin" bölümünden halledebilirsiniz. Varsayılan kademenin bir altına çekerseniz (alttan 2. kademe) istediğiniz gibi görünecektir. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim sorunum halloldu sayenizde.