Yöneticiler ve moderatörler istediği başlığı yazabiliyor mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
17
Yer
İzmir
@Ali Güngör çok saçma bir başlık atmış indirim konusuna. Düzenlemesini istediğimiz de ise düzenlemeyeceğini söyledi. Bu doğru bir şey mi? Bizler boşuna mı uyarı alıyoruz?

Ha raporladım. Bir saatten fazla oldu belki de 2 saat herhangi bir bildirim gelmedi.

Son düzenleme:
İki başlık da yanlış. Yöneticininki de sizin başlığınız da yanlış. Başlıkta birinci tekil kişi kullanılmamalı ve bence, sizce gibi kavramlara da yer verilmemeli.

İki başlık da yanlış. Yöneticininki de sizin başlığınız da yanlış. Başlıkta birinci tekil kişi kullanılmamalı ve bence, sizce gibi kavramlara da yer verilmemeli.
Şahsen oyun incelemesi olduğu için olması gerekiyor ama kurallar onu gerektiriyorsa yapacak bir şeyim yok. Ancak indirim konusunda olması apayrı bir saçmalık.

@Nizel G, linçleyenlerin kendi sorunu. Milletin ne düşündüğünü umursamayın derim.
@bonz, başlık dediğin öyle olmalı. Üçüncü kişi ağzından net olarak yazılır. Konu içeriğini kısaca özetleyen başlık olmalı.

Oyun incelemesiydi ve "bence" kaldırıldığı için 4 sayfa boyunca linçlendi
Maalesef
Normal de bence olacaktı.

Sonrasında konuyu düzenledim.

Ya bir şey soracağım konu onaylandı sorunsuz bir şekilde. Sonrasında neden bir moderatör gelip @Ali Güngör etiketini kaldırıyor? Gerçekten aşırı saçma işler dönüyor. Keyfinize göre iş mi yapıyorsunuz? Hayır istediğim şekilde onaylandı insanlar yorum yazıyor sonrasında kaldırıyorsunuz.

@bonz, milletin ne düşündüğünü umursamayın derim. En başa öyle ibare geçmişsiniz, sorun yok gibi gözüküyor. Millete kendinizi ispatlama çabasına girmeyin, anlatmak istediğim bu. Gerçekten gerek yok.

Yahu zaten üye olduğumdan beri ilk defa kendisinin bir paylaşım yaptığını gördüm. Bu zamana kadar bot sanıyordum.
Etiketlemiş olsan da görüleceğini sanmıyorum.

Yönetici istediğini yazar tabi adı üstünde yönetici. Yani hoşuna gitmediyse sen gideceksin demek. Bu kadar basit.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…