Yöneticiler ve moderatörler istediği başlığı yazabiliyor mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İçimde kendi kendimi cevapladım, sanırım yapılması gereken buydu. Benim hala konuda iznim var.

Ürün ucuz da değil ki kategorisinin hakkını versin. Eş değer sayılabilir bir ton kopyası var, yukarıdaki de bunlardan biri.

Profil mesajı hakkım bitince konu mu açsam? :)
Ben açayım :)

Edit: Birazcık vakit alacak.
1695932937534.png

@Nizel G başlığı değiştirdiler ahahahahahahahaha. Burada işimiz bitmiştir.

Son düzenleme:
Hangi konuda yine ya?
Ali beyin açtığı konunun aynısını açtım. Başlık aynı, sadece link verdim. Değiştirdiler :D :D :D :D

Bence uğraşmaya değmez. Belki konuyu açan şahsın kafası da iyi değil, belki eğlenceli bir gece geçiriyor.. ne bilim, koskoca yönetici gidip su ısıtıcısı konusu açar mı? Yani..

Bence uğraşmaya değmez. Belki konuyu açan şahsın kafası da iyi değil, belki eğlenceli bir gece geçiriyor.. ne bilim, koskoca yönetici gidip su ısıtıcısı konusu açar mı? Yani..
Diğerleri de uyarmıyor, herkesin beğenmedim atılan mesaja tek moderatör beğendim attı xD

Umurlarında bile değilsiniz fazla irdelemeyinde ban yemeyin :D
Umrumda değil. Benim hesabımı tamamen silsinler istiyorlarsa. 100'lerce konu silinir forumdan, 8000 mesaj silinir. Eğer ki işlerine geliyorsa silsinler.

Edit: 100'lerce konu değilmiş. Toplam 380 tane konu açmışım.

Son düzenleme:
Bence bu şekilde bir karşılık vermeye gerek yoktu. Kafaya takmayıp devam etmek lazım. Sonuçta yönetici olan onlar, biz değiliz. Onların kurallarıyla oynuyoruz.

Umrumda değil. Benim hesabımı tamamen silsinler istiyorlarsa. 100'lerce konu silinir forumdan, 8000 mesaj silinir. Eğer ki işlerine geliyorsa silsinler.
Yazmayın abi makale filan böyle insanların sitelerine. Modlara laf ediyorum ama yöneticilerden belli durum.

Benim de çok zamanım var, bir şeyler yazim hani millet faydalanır diye de, hak etmiyorlar yani.

Bence bu şekilde bir karşılık vermeye gerek yoktu. Kafaya takmayıp devam etmek lazım. Sonuçta yönetici olan onlar, biz değiliz. Onların kurallarıyla oynuyoruz.
Dostum sen net bir Türkiye vatandaşısın. Kötü olarak demedim, yanlış anlama.

Biz düzgünce uyardık kendisi ben ne dersem o dedi baya. Mesajlarımız silindi. Zaten fark ettiyseniz 1 mod bile cevap vermedi konuya.
Yazmayın abi makale filan böyle insanların sitelerine. Modlara laf ediyorum ama yöneticilerden belli durum.

Benim de çok zamanım var, bir şeyler yazim hani millet faydalanır diye de, hak etmiyorlar yani.

Çok haklısın abi bu arada. Mod kısmından hep şikayetciyim birden fazla konum var ama yöneticiler ne ki modlar o olsun.

Artık kabulleniyorum. Uğraşacak takaatim kalmadı. Kafama eser çeker giderim en fazla.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı