Yöneticilere mesaj sorunu

• Konuyu başlatan Anıl Sezer
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 1.090
A

Anıl Sezer

Ziyaretçi
Bu özel mesaj sınırının 200 mesaj olması çok yerinde... Ancak yöneticilere, yetkililere bir şeyler danışmak istediğimizde sorun çıkıyor. Burak Alkan'a mesela yeni başladığımda sıkıntılıydı. En azından Burak Alkan, Recep Baltaş... gibi isimlerin özel mesajlarında sınır olmasın.

Mesela bir üye eğer artık aşmışsa kendini saçmalamaya başlıyorsa özel mesajları kapatılmalı. O olabilir ama acil durumlarda sıkıntı çıkıyor.

Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Açtığım başlığa çözüm bulamadım, fotoğraflarını çekecektim cihazın, çektim fakat son mesaj atan kişi ben olduğum için flood olarak algılıyor ve mesajim atılmıyor. Düzenleyerek yeni bilgiler yazdım beni gören olmadı. Recep Bey'e mesaj atacaktım atamadım, Burak Bey'e denedim o da olmadı. Yeni konu açmak istemedim aynı sorundan dolayı, ne yapacağımı şaşırdım. Biri bir çıkış yolu göstersin :D

Sayfanın en altında "İletişim" linki var. Oraya tıklayıp mesajınızı (şikayet, öneri vb.) yazarsanız, mesajınız yönetime gider. Yani illaki pm atmaya gerek yok. ;)

İletişim - Technopat Forum

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı