fleizy00 Kilopat Katılım 9 Ekim 2018 Mesajlar 413 Çözümler 1 14 Eylül 2020 #1 Merhaba, taşındığımız sitenin ve apartmanin yoneticisi yokmuş. Biz bu site veya apartmana fiber altyapi nasil getirtiriz?
Merhaba, taşındığımız sitenin ve apartmanin yoneticisi yokmuş. Biz bu site veya apartmana fiber altyapi nasil getirtiriz?
K kerb Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2017 Mesajlar 4.424 Makaleler 1 Çözümler 29 14 Eylül 2020 #2 Yönetici seçerek. Artı 0 Eksi
S srcn90 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Nisan 2019 Mesajlar 3.833 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gümrük Muhafaza Memuru 14 Eylül 2020 #3 Kapı kapı dolaşıp tüm dairelerden imza toplamaya çalışın, talep çok olursa getirirler. Artı 0 Eksi
light kola Kilopat Katılım 5 Eylül 2018 Mesajlar 455 Çözümler 3 14 Eylül 2020 #4 fleizy00 dedi: Merhaba, taşındığımız sitenin ve apartmanin yoneticisi yokmuş. Biz bu site veya apartmana fiber altyapi nasil getirtiriz? Genişletmek için tıkla... Fiber altyapı getirmeleri 1 buçuk yılı bulabiliyormuş. Bizim binamızda hiç altyapı yoktu fiber istedik 1 buçuk yıl dediler DSL altyapıya ise 6 ay dediler bizde tanıdık birini bulup haftaya yaptırdık. Artı 0 Eksi
fleizy00 dedi: Merhaba, taşındığımız sitenin ve apartmanin yoneticisi yokmuş. Biz bu site veya apartmana fiber altyapi nasil getirtiriz? Genişletmek için tıkla... Fiber altyapı getirmeleri 1 buçuk yılı bulabiliyormuş. Bizim binamızda hiç altyapı yoktu fiber istedik 1 buçuk yıl dediler DSL altyapıya ise 6 ay dediler bizde tanıdık birini bulup haftaya yaptırdık.
burak_karaman Centipat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 27 14 Eylül 2020 #5 Yöneticisiz apartman nasıl oluyor. Artı 0 Eksi
KS KS fleizy00 Kilopat Katılım 9 Ekim 2018 Mesajlar 413 Çözümler 1 14 Eylül 2020 #6 burak_karaman dedi: Yöneticisiz apartman nasıl oluyor. Genişletmek için tıkla... Hiç bilmiyorum zamaninda zaten yapmaya gelmisler ama site istememis garip bir site. Artı 0 Eksi
burak_karaman dedi: Yöneticisiz apartman nasıl oluyor. Genişletmek için tıkla... Hiç bilmiyorum zamaninda zaten yapmaya gelmisler ama site istememis garip bir site.
MoonRose Hectopat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 74 14 Eylül 2020 #7 fleizy00 dedi: Hiç bilmiyorum zamaninda zaten yapmaya gelmisler ama site istememis garip bir site. Genişletmek için tıkla... İşiniz çok zor o zaman. Artı 0 Eksi
fleizy00 dedi: Hiç bilmiyorum zamaninda zaten yapmaya gelmisler ama site istememis garip bir site. Genişletmek için tıkla... İşiniz çok zor o zaman.