Yönetim Bilişim Sistemleri için Üniversite önerisi

1. Erzurum Atatürk Üniversitesi YBS
2. Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi YBS (Burası pek beğenilmemiş sanırım)
3. Selçuk Üniversitesi YBS (Kampüsü uzakmış sanırım)
4. İskenderun Teknik Üniversitesi YBS
Bu 4 YBS hakkında bilgisi olan var mı?
Müfredatları işletme ağırlıklı mı yoksa yazılım ağırlıklı mıdır?
Kampüslerinin fiziksel imkanları nasıldır?
Staj ve Erasmus imkanları nasıldır?
 
@Jude2World merhaba,yönetim bilişim okumak istediğim için puanım bartına yettiğinden bartın ybsye gideceğim,dediğiniz gibi 5 yazılım dili ve ios veya android proglama eğitimi aldın mı yada veriliyor mu (yeni kayıt oldum için yazdığım mesaj yeni düşmüş başka postunada mesaj attım kusura bakma)
 
Son düzenleme:
Dostum bahsettiğin üniversiteler vakıf üniversiteleri. Paran varsa veya tam burslu olarak okuyabileceksen tabii ki oralarda da okunabilir fakat ders programları hakkında bilgim yok. Yazılım üzerine mi işletme üzerine mi ders ağırlıkları var bilemiyorum. Fakat "dağın başında bir yer" mantığı baştan sonra yanlış. Şekilcilik oluyor bu söylediğin şey. Araştırman gereken şey Üniversite'nin verdiği eğitimdir. Bartın Üniversitesi'de YBS bakımından Türkiye'deki çoğu üniversiteden daha iyi.
merhabalar ben eada 143k yaptım ybs yazmayı düşünüyorum yazılım ağırlıklı olması önceliğim bartını mı yazayım yoksa daha iyi bir üni var mı fırat muğla vs

Merhaba, şu anda Bartın Üniversitesinde YBS okuyorum ve 1. sınıfım. Olaya biraz geniş açıdan bakmanı rica ediyorum. YBS bölümünü yazılım üzerine okumak istiyorsan sana her üniversitedeki her YBS bölümü istediğin şeyi vermez. Ülkemizdeki çoğu üniversitedeki YBS bölümleri yazılımdan ziyade yönetim kısmına odaklanarak daha çok işletme üzerine dersler gösteriyorlar. Bartın Üniversitesinde bunun aksine 4 yıl boyunca yanlış hatırlamıyorsam 5 farklı yazılım dili ve tercihine göre IOS'ya da Android programlama eğitimi veriyorlar. Üniversitenin, kampüsün büyüklüğü şehrin mükemmelliği vs. ziyade eğitim kalitesi ve üniversitenin sana katacaklarını önemsiyorsan ön yargılı olmadan Bartın Üniversitesi'ni tercihlerin arasına almanı öneririm.

Merhaba ben EA'da 143K yaptım YBS yazmayı düşünüyorum yazılım ağırlıklı olması önceliğim Bartın'ı mı yazayım yoksa bu sıralamaya daha iyi üniversiteler var mı?
 
merhabalar ben eada 143k yaptım ybs yazmayı düşünüyorum yazılım ağırlıklı olması önceliğim bartını mı yazayım yoksa daha iyi bir üni var mı fırat muğla vs



Merhaba ben EA'da 143K yaptım YBS yazmayı düşünüyorum yazılım ağırlıklı olması önceliğim Bartın'ı mı yazayım yoksa bu sıralamaya daha iyi üniversiteler var mı?

bartında okuyorum hocam şehir kötü sakaryaya yatay geçiş yapmayı düşünüyorum önümüzdeki sene için bence yazabiliyosan sakarya yaz daha iyi bir üniversite ve şehirde bartından kat kat iyi
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı