eğitim durumu nasıl pekiSakarya, İzmir Bakırçay, Aydın'da okuyabilirsin. Muğla'da ise Bilişim Sistemleri var.
Yönetim Bilişim Sistemleri | Anadolu Üniversitesi Anadolu üniversitesi'nde de mevcut. Yalnız eğitimleri hakkında fikrim yok.
Çok teşekkür ederim. Aslında 9 Eylül Üniversitesi'ni düşünüyorum, bir bilgin var mı? ?Merhaba, şu anda Bartın Üniversitesinde YBS okuyorum ve 1. sınıfım. Olaya biraz geniş açıdan bakmanı rica ediyorum. YBS bölümünü yazılım üzerine okumak istiyorsan sana her üniversitedeki her YBS bölümü istediğin şeyi vermez. Ülkemizdeki çoğu üniversitedeki YBS bölümleri yazılımdan ziyade yönetim kısmına odaklanarak daha çok işletme üzerine dersler gösteriyorlar. Bartın Üniversitesinde bunun aksine 4 yıl boyunca yanlış hatırlamıyorsam 5 farklı yazılım dili ve tercihine göre ios ya da android programlama eğitimi veriyorlar. Üniversitenin, kampüsün büyüklüğü şehrin mükemmelliği vs. ziyade eğitim kalitesi ve üniversitenin sana katacaklarını önemsiyorsan ön yargılı olmadan Bartın Üniversitesini tercihlerin arasına almanı öneririm.
Yönetim Bilişim Sistemleri hakkımda bilgim yok ama Bilişim Sİstemleri'nde yazılım ağırlıklı programımız. 2. sınıfta mikro işlemci ve mantık devreleri gibi derslerin yanında istatistik gibi dersler de alıyoruz. 3. sınıfın 2. döneminde stajımız var. Yönetim Bilişim Sistemleri yerine Bilişim Sistemleri seçmeni öneririm.eğitim durumu nasıl peki
Tek tek her üniversite hakkında bilgim yok fakat Aydın Adnan Menderes Üni, Düzce Üni gibi üniversitelerin tam olarak yazılım üzerine odaklanmadığını biliyorum. 9 Eylül prestijli bir üniversite sonuçta YBS için eğitimi kötü değildir diye düşünüyorum ama orada okuyan birine sorman çok daha faydalı olur.Çok teşekkür ederim. Aslında 9 Eylül Üniversitesi'ni düşünüyorum, bir bilgin var mı? ?
Tek tek her üniversite hakkında bilgim yok fakat aydın adnan menderes üniversite, Düzce üniversite gibi üniversitelerin tam olarak yazılım üzerine odaklanmadığını biliyorum. 9 Eylül prestijli bir üniversite sonuçta ybs için eğitimi kötü değildir diye düşünüyorum ama orada okuyan birine sorman çok daha faydalı olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.