Yönetime bir soru

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

balky

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Müzisyen
Selamlar sevgili yöneticiler.

Önceden şu konuyu açmıştım. Şartlarım biraz değişti. Malum AMD işlemciler ve ekran kartları çıktı ve benim sistemime almak istedigim parçalar değişti. Şimdi yeni fikirler almak için yeni konu açıp bilgi almak istedim ama "birden fazla sistem toplama konusu açmak yasaktır. Daha önce açtığınız konuyu kullanınız." Diye bir uyarı aldım. Bu kuralı bilmiyordum öncelikle kusuruma bakmayın. Şimdi yeni sistem için fikir ve öneri almak adına bunu eski konum üzerinden nasıl yapacagımı bulamadım. Konuya giriyorum(linkini verdigim konu) ama düzenle butonu çıkmıyor(sanırım zaman aşımından dolayı). Konuya yorum olarak eklesem kimse görmeyecek biliyorum. Konuyu silemiyorum da. Hani silebilsem paylaşım kirliliği olmadan yeni konu açabilirdim belki. Bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim. Açıkçası gönlüm eski konumun silinmesi ve yeni bir başlık altında yeni bir konu açabilmek. Saygılarımla.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…