Yönetmeliğe göre okulda küpe takmak yasak mı?

Kardeşim yaşın kaç başın kaç okul orası reşit olmadığın bir yerde takamazsın. Üniversite de takarsın istersen.

Ama okulda takmazsam delik kapanır bahsettiğim aramada aldığı gün çıkışta verdiğinde zor taktım küpeyi
8 saat takmazsınız diye kapanmaz, zaten normal olarak rahatsız ettiği için uyurken küpeleri çıkartıyolar buda genel olarak 8 saate denk korkma kapanmaz.

Böyle bi' mantık mı var? İyi o zaman bir gün sen haksızlığa uğradığında da gelip kimseden yardım isteme, millet de sana "çok sorgulamamak lazım" desin.
Haksızlığa uğramıyor ? Yasak olan bir şeyi yapıyor.

Kardeşim yaşın kaç başın kaç okul orası reşit olmadığın bir yerde takamazsın. Üniversite de takarsın istersen.
küpenin yaşla veya reşitlikle alakası yok ki dövme desem reşit değilsin diyebilirsin de ailemin rızası bile var gizli saklı yaptığım birşey bile değil

Haksızlığa uğramıyor ? Yasak olan bir şeyi yapıyor.
Konu bu arkadaşın haksızlığa uğrayıp uğramaması değil. Direkt olarak sorgulama yazılması. Sorguladıktan sonra hatalı olduğunu görebilir ama hiç sorgulamaması yanlış. Küpe konusuyla ilgili bilgim yok zaten, takıldığım nokta orası değil.

Anladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…