Yörünge Android Oyunum Çıktı

Oyun Nasıl?

• Oy verenlerin toplamı
    18
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Mühendisi (Hedef)

Herkese merhaba. Yepyeni Android oyunum Google Play'de yayınlandı! Tamamen ücretsiz bir şekilde oyunu indirip 5 yıldız vererek bana destek olabilirsiniz. Çok fazla emek verdim ve artık oyunu sizlere açtım. Umarım oyunu seversiniz ve tanıdıklarınıza tavsiye edersiniz. Sizler sayesinde en iyilerin arasında yer almayı umuyorum, hepinize sonsuz teşekkürler...

Oyun Açıklaması:
Evrene hoş geldiniz. Sonsuz bir bölgede yapmanız gereken, sahip olduğunuz meteor taşını bir sonraki gezegene taşımak. Sonsuzlukta kaybolmadan bunu başarabilenler sıralamaya girecek ve en iyilerin arasında yer alacak!

✓ Eğlenceli oyun deneyimi
✓ Sorunsuz ve güncel sistem
✓ Sıralama tablosu
✓ Ultra görüntü kalitesi
✓ Rakipsiz tasarımlar
✓ Türk yapımı
✓ Basit ve eğlenceli oyun yapısı

Yörünge Google Play

Yörüngede Kal! - Android Apps on Google Play

Bide seninkinin aynısı böyle bir şey var. Bu ne? Şu an seninkinde 1 indirme var. Diğer indirme de benden geliyor.
Screenshot_2015-03-07-12-51-28.png

Oyun gercekten guzel olmus eline saglik. TpszTelevizyon arkadasin dedigini bende fark ettim, insallah olumlu sonuc alirsin. Peki sormasi ayip bu yaptigin oyundan para kazaniyor musun?

Oyun gercekten guzel olmus eline saglik. TpszTelevizyon arkadasin dedigini bende fark ettim, insallah olumlu sonuc alirsin. Peki sormasi ayip bu yaptigin oyundan para kazaniyor musun?
Oyun yeni çıktığı için henüz elle tutulur hiç gelirim yok.

Oyun gayet güzel olmuş bence, dikkat ve birazda sabır gerekiyor. Elinize sağlık :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı