Yoga C740 14 ML laptopa ekran kartı takılır mı?

Jimmy Jerry

Hectopat
Merhabalar,
Yoga C740 14 ML laptopum var, anakart modeli LNVNB161216. Laptopun kendi GPU'su mevcut ancak bu oyun oynatmak için yeterli olmuyor. Bu anakarta ekran kartı takılabilir mi, hangi ekran kartını tercih etmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz araştırdım konunla ilgili bu siteyi buldum.

Biraz araştırdım konunla ilgili bu siteyi buldum.
Yanıtın için teşekkür ederim. Bende bayağı bir araştırma yaptım, bu konuları da inceledim harici ekran kartı olayı çok zahmetli, maliyetli ve görüntü kirliliği olduğu için bu seçeneği eliyorum direk. Benim bu noktada öğrenmek istediğim bu anakarta direkt olarak ekran kartı takılıp takılamayacağı, ben araştırmalarımdan bunun sonucu net olarak öğrenemedim, bu işi bilen bir üstadın yardımına ihtiyacım var.

Yanıtın için teşekkür ederim. Bende bayağı bir araştırma yaptım, bu konuları da inceledim harici ekran kartı olayı çok zahmetli, maliyetli ve görüntü kirliliği olduğu için bu seçeneği eliyorum direk. Benim bu noktada öğrenmek istediğim bu anakarta direkt olarak ekran kartı takılıp takılamayacağı, ben araştırmalarımdan bunun sonucu net olarak öğrenemedim, bu işi bilen bir üstadın yardımına ihtiyacım var.

Bende biraz araştırdım ama soruna cevap bulamadım bence bir uzmana laptopunu götürüp öğrenebilirsin çünkü bu tarz bilgileri internette bulmak biraz zor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı