Yoğun Autocad kullanımı için ofis bilgisayarı tavsiyesi

image.png

Yazılımların hızlı açılması için SSD gerekli, sistem sürekli çalışacaksa soğutucu alınmalı, artan para ile daha iyi bir kasa alınabilir ama bu yeterli.

Eki Görüntüle 181348

Yazılımların hızlı açılması için SSD gerekli, sistem sürekli çalışacaksa soğutucu alınmalı, artan para ile daha iyi bir kasa alınabilir ama bu yeterli.
Arkadaşın yazdığı sistemi gönül rahatlığıyla alabilirsiniz gayet güzel bir sistem. Ramlerin düşük mhz olmasına da render işiyle fazla uğraşmayacaksanız takılmayın.

Anakartı eğer 2133'ün üstünde kullanmak isterseniz eğer z170 almanız gerekir. 2400 ile 2133 arasında çok fark etmez işinizde. Ekran kartını iptal edecekseniz eğer işlemciyi i5 6400 yapın.
O halde işlemciyi güçlendirip ekran kartını iptal ediyorum (gerekirse ilerde temin ederim). Ramleri de 2133MHz (2x8GB) olarak güncelliyorum. Kasayı da @FurkanEmir41 'in tavsiye ettiği kasayı kullanıyorum, fiyatı düşürüyor baya. Bu şekilde topluyorum sitemi, uygundur heralde?

Uygundur ekran kartı almayıp üstüne kasa ve powerdan da o şekilde kısacaksanız. Eğer işlemciyi i7 6700 bile yapabilirsiniz aslında.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam Arkadaşlar yeni konu açmayayım burdan hortlatıyım dedim de biz de ofise autocad , autocad civil 3d işleri için pc toplucaz da sizin de öneriniz varsa almak isterim, bütçe monitor dahil 3500 tl civarı , monitörsüz 3000 tl civarı olsa iyi olur :) Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı