Telefonla pek işim olmaz benim. Sadece YouTube ve Technopat için kullanıyorum.Hocam bu attığım cihazın en son ne zaman tamamen kapatıldığı süresi
ama sizden ben en az 6 kat fazla kullanıyorum.
Bu arada benim telefonumda ne kadar açık kaldığıyla alakalı bir şey yok ben mi bulamıyorum acaba? Konuyu görünce merak ettim.Bence telefon bağımlısı değilim arkadaşlar. Kankama göre de değilmişim.
Sizce öyle miyim ki acaba![]()
![]()
:
Eki Görüntüle 1148130
Telefon dile gelecek artık
Famıly Lınk'miaga be bunu babam banada yapmıştı
Marka nedir?Bu arada benim telefonumda ne kadar açık kaldığıyla alakalı bir şey yok ben mi bulamıyorum acaba? Konuyu görünce merak ettim.
Casper markası.Famıly Lınk'mi
Marka nedir?
Bu telefonun en son açılmadan sonraki geçirdiği süre değil mi? Yani 289 saat boyunca uyku modunda kalsa dahi saymaz mı?Bence telefon bağımlısı değilim arkadaşlar. Kankama göre de değilmişim.
Sizce öyle miyim ki acaba![]()
![]()
:
Eki Görüntüle 1148130
Telefon dile gelecek artık
Ayarlar kısmına durum yazınca çıkması lazım hocam , bende öyle oluyor.Bu arada benim telefonumda ne kadar açık kaldığıyla alakalı bir şey yok ben mi bulamıyorum acaba? Konuyu görünce merak ettim.
Hah buldum sağ olun hocam 29 saat yani bu 29 saat boyunca telefon açık mı kalmış demek ekran kapalı olsa bile?Ayarlar kısmına durum yazınca çıkması lazım hocam , bende öyle oluyor.Eki Görüntüle 1148143
Bu telefonun en son açılmadan sonraki geçirdiği süre değil mi? Yani 289 saat boyunca uyku modunda kalsa dahi saymaz mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.