Yok olmayan içten sivilce

aqruamm1

Femtopat
Daha fazla  
16 yaşındayım yazın 2 kaşımın ortasında küçük içten bir sivilce çıktı. Geçer diye umuyordum ama bu zamana kadar yok oluyormuş gibi olup tekrar kendini yeniledi ve daha da büyüdü. Nasıl geçer diye araştırdım antibiyotikli krem kullanılması öneriliyordu 2 haftadır kullanıyorum ama hiçbir etki yok hatta daha da büyüdü. Bunu geçirmek için bir çözüm var mı hastaneye gitmeli miyim? Çünkü sivilce için hastaneye gitmek biraz garip yani fikirlerinizi alabilir miyim? Çünkü artık bıktım yazdan beri anlımın ortasında kırmızı bir şeyin olmasından.

Aile hekimine basvurun. Cozum bulunamadigi taktirde cildiyeye gidebilirsiniz.

Kistik sivilcedir kardeşim. En gıcık sivilce modeli içinde fındık gibi sert dış görünüşte yerine göre kırmızı şekilde gözükür. Bu tarz sivilcelerde ya uğraşıp dışına uç vermesini sağlayacaksın (tavsiye etmem iz bırakır) ya da cildiye doktoruna gideceksin.

Kistik sivilcedir kardeşim. En gıcık sivilce modeli içinde fındık gibi sert dış görünüşte yerine göre kırmızı şekilde gözükür. Bu tarz sivilcelerde ya uğraşıp dışına uç vermesini sağlayacaksın (tavsiye etmem iz bırakır) ya da cildiye doktoruna gideceksin.

Evet aynısı dediğiniz tıpatıp.

Birebir aynı durumu yaşıyorum harfi harfine olay tam olarak aynı. Sadece krem kullanmadım, ne kullandınız acaba.

Fucidin krem kullandım antibiyotikli olduğu için.

O zaman önce bir aile hekimine sonra da duruma göre hastaneye gideceğim cevap veren herkese çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı