Yoklama kaçağı durumuna düşülünce üniversiteye kayıt yaptırılabilir mi?

Makaleler
1
Yer
Mersin
Ocakta yoklama kaçağı durumuna düştüm. YKS'ye girip üniversiteye kayıt yaptırabilir miyim? YKS 2024'e girecektim bazı sebeplerden giremedim. Techil hakkı bitti. Kimisi askerlik yoklaması yaptır ileri bir tarihe atılır askerlik ile ilişiği yoktur yazısı ile kayıt olabilirsin diyor. Kimisi de mevzuat değişti askerlik muayenesi olursan kayıt olamazsın diyor. Hangisi doğru bunların?

Kayıt olursun, üniversite erteleme yapar veya sen kendin bireysel yaparsın. Yoklama kaçağı düştüğün günlerin parasını ödersin. Bir de herhangi bir kimlik kontrolünde yakalanırsan başına iş çıkar. Bu kadar.

Kayıt olursun, üniversite erteleme yapar veya sen kendin bireysel yaparsın. Yoklama kaçağı düştüğün günlerin parasını ödersin. Bir de herhangi bir kimlik kontrolünde yakalanırsan başına iş çıkar. Bu kadar.
Üniversite ye kayıt olurken bir sıkıntı çıkmaz değil mi? Kayıt olduktan sonra öğrenci belgesini askerlik şubesine götürüp eğitimin bittiği yıla kadar techil edilmesini mi isteyeceğim?

Lise tecil hakkınız bittiyse yeniden tecil için üniversiteye kayıt olmanız lazım.

Üniversite ye kayıt olurken bir sıkıntı çıkmaz değil mi? Kayıt olduktan sonra öğrenci belgesini askerlik şubesine götürüp eğitimin bittiği yıla kadar techil edilmesini mi isteyeceğim?
Sıkıntı çıkmaz. Yoklama kaçağı olarak gözüküyordum dersin, öğrenci belgenle gidip tecil işlemi yaparsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı