Yoklama kaçağı olarak YKS'ye girilebilir mi?

Yanıtladığınız için teşekkürler yoklama kaçağı iken askerlik şubesine gittim lise mezunu olduğum için tecil ettlier

Yaşım 23, asker kacagiyim. Bu sene sınava gireceğim. 1 kere tecil etmiştim 3 sene once, universiye kayit olunma sürecinde 2. Kez tecil ettirirler mi? Allah için yardım edin. Bilen birisi beni aydınlatabilir mi?

Yaşım 23, asker kacagiyim. Bu sene sınava gireceğim. 1 kere tecil etmiştim 3 sene once, universiye kayit olunma sürecinde 2. Kez tecil ettirirler mi? Allah için yardım edin. Bilen birisi beni aydınlatabilir mi?

Hocam tecili lise mezuniyetinden almışsın sanırım. Asker kaçağı olmadan önce keşke askeri şubeye gitseydiniz. Üniversite terk edenlere bir kereye mahsus olmak üzere 1 sene tecil hakkı tanıyorlar. Asker kaçaklarına yapıyorlar mı onu bilmiyorum ama üniversite terk belgesi ile başvurunca 1 sene tecil veriyorlar. Siz bir onu sorun isterseniz.

Yaşım 23, asker kacagiyim. Bu sene sınava gireceğim. 1 kere tecil etmiştim 3 sene once, universiye kayit olunma sürecinde 2. kez tecil ettirirler mi? Allah için yardım edin. Bilen birisi beni aydınlatabilir mi?

Üniversite okurken benim de tecilim otomatik olmuştu. Fakat üniversiteyi bırakıp 1 sene ara verdiğimde kaydım düşene kadar herhangi bir değişiklik olmadı. 1 sene aradan sonra şu an açıktan üniversite okuyorum ve tecilim devam ediyor. Bu belki sizi rahatlatır ama tabii ki de askerlik şubeye gitmenizde fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…