Vallahi askerlik şubesinin bana dediği açık zaten.Yukarıdaki abi böyle bir yorum yapmıs ama bilemedim.Emin olmak icin ben de gidip soracağım tekrar.Hocam sizden de haber bekliyorum.Pazartesi günü..İnş sana da bana söylenen söylenir.Bu arada e devlette sen de kaç yazıyor tecil tarihi??
Vallahi askerlik şubesinin bana dediği açık zaten.Yukarıdaki abi böyle bir yorum yapmıs ama bilemedim.Emin olmak icin ben de gidip soracağım tekrar.Hocam sizden de haber bekliyorum.Pazartesi günü..İnş sana da bana söylenen söylenir.Bu arada e devlette sen de kaç yazıyor tecil tarihi??
Ben mezuna kalacaktım ama seneye yoklama kaçağı oluyorum. Yoklama kaçağı olunca üniversiteye kayıt yaptırabilir miyim acaba? İnternetten bakınca yoklama kaçağı olanlar üniversiteye kayıt yaptıramaz diyor. Bu doğru mu?
Seneye yoklama kaçağı olmazsın. Üniversiteye kayıt olunca otomatik tecil olur 4 sene. Mezun olunca tekrar tecil hakkın doğar. İsteğine bağlı yaptırırsın.
Seneye yoklama kaçağı olmazsın. Üniversiteye kayıt olunca otomatik tecil olur 4 sene. Mezun olunca tekrar tecil hakkın doğar. İsteğine bağlı yaptırırsın.
Yok hocam onu yapmak istemiyorum. Okul puanım yarıya düşer yoksa. Zaten galiba yoklama kaçağı olunmuyormuş tecil biter bitmez. 1 Ocak'ta tecil bitiyorsa o senenin sonuna kadar yoklamaya tabii oluyorsun yani kaçak olmuyorsun. Pazartesi soracağım şubeye en net onlar cevap verir.
Hocam öyle olmuyormuş işte keşke öyle olsa ben de öyle sanıyordum hayal kırıklığına uğradım gerçeği araştırınca. Bazı okullar kayıt yapıyor bazıları yapmıyormuş yoklama kaçağı olunca. Ayrıca kayıt yapsalar bile askerliğin ertelenmiyormuş. Acilen düzenleme olması lazım bu konuda.