Yoklama kaçağı üniversiteye kayıt yaptırabilir mi?

Hocam sorun olmaz gibi çünkü yoklama kaçağı olmuyorsun. Yoklamaya tabii olmak ile yoklama kaçağı olmak arasında fark var. Tecil olur bence.
Vallahi askerlik şubesinin bana dediği açık zaten.Yukarıdaki abi böyle bir yorum yapmıs ama bilemedim.Emin olmak icin ben de gidip soracağım tekrar.Hocam sizden de haber bekliyorum.Pazartesi günü.🥺.İnş sana da bana söylenen söylenir.Bu arada e devlette sen de kaç yazıyor tecil tarihi??

Vallahi askerlik şubesinin bana dediği açık zaten.Yukarıdaki abi böyle bir yorum yapmıs ama bilemedim.Emin olmak icin ben de gidip soracağım tekrar.Hocam sizden de haber bekliyorum.Pazartesi günü.🥺.İnş sana da bana söylenen söylenir.Bu arada e devlette sen de kaç yazıyor tecil tarihi??
1 Ocak 2023 yazıyor hocam. Burada da 22 yaş sonuna kadar demiş.

Dosya Ekleri

• 00image5420228.png
    00image5420228.png
    291,9 KB · Görüntüleme: 222
Ben mezuna kalacaktım ama seneye yoklama kaçağı oluyorum. Yoklama kaçağı olunca üniversiteye kayıt yaptırabilir miyim acaba? İnternetten bakınca yoklama kaçağı olanlar üniversiteye kayıt yaptıramaz diyor. Bu doğru mu?
Seneye yoklama kaçağı olmazsın. Üniversiteye kayıt olunca otomatik tecil olur 4 sene. Mezun olunca tekrar tecil hakkın doğar. İsteğine bağlı yaptırırsın.

Mezuna kalmayı düşünüyorsan ve askerlik tecilim bitecek diye düşünüyorsan AOF yazıl. Tekrar tecil edersin askerliğini.
Yok hocam onu yapmak istemiyorum. Okul puanım yarıya düşer yoksa. Zaten galiba yoklama kaçağı olunmuyormuş tecil biter bitmez. 1 Ocak'ta tecil bitiyorsa o senenin sonuna kadar yoklamaya tabii oluyorsun yani kaçak olmuyorsun. Pazartesi soracağım şubeye en net onlar cevap verir.

hocam bana denen zaten askerlik şubesinde ısrarla sormama karşın adam 30 aralık 2023 de bile gelsen tecil olur dedi
Hocam sorun olmaz gibi çünkü yoklama kaçağı olmuyorsun. Yoklamaya tabii olmak ile yoklama kaçağı olmak arasında fark var. Tecil olur bence

hocam bana denen zaten askerlik şubesinde ısrarla sormama karşın adam 30 aralık 2023 de bile gelsen tecil oluo
Hocam sorun olmaz gibi çünkü yoklama kaçağı olmuyorsun. Yoklamaya tabii olmak ile yoklama kaçağı olmak arasında fark var. Tecil olur bence

Hocam öyle olmuyormuş işte keşke öyle olsa ben de öyle sanıyordum hayal kırıklığına uğradım gerçeği araştırınca. Bazı okullar kayıt yapıyor bazıları yapmıyormuş yoklama kaçağı olunca. Ayrıca kayıt yapsalar bile askerliğin ertelenmiyormuş. Acilen düzenleme olması lazım bu konuda.

@joshamwerk komik bir şey mi var neye güldün?

Üniversiteye kaydolup dondurup askerliği yapıp sonra devam etmek te mi olmuyor?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı