Yoklama ne zaman alınmaz?

hebevnejs

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Yoklamayı ne zaman almayı bırakırlar? Hocaya sorduğumda liselerin karnesi en son basıldığı için perşembe falan dendi de çok inandırıcı gelmedi. Mesela yarın okula gitmesem yok yazarlar mı?

Yoklamayı ne zaman almayı bırakırlar? Hocaya sorduğumda liselerin karnesi en son basıldığı için perşembe falan dendi de çok inandırıcı gelmedi. Mesela yarın okula gitmesem yok yazarlar mı?
Ben cuma günü yani 2 gün önce gitmedim hala e okula işlenmedi ama garanti olsun diye gideceğim tüm hafta. Sanırım çarşamba günü E okul kapanıyor ya da karneler basılıyor. Çarşamba perşembe alınmaz kesin.

Sanmıyorum beni cuma günü yazmadılar.

Hocam özel okuldayım,pazartesi/salı/çarşamba günü 1 derse giremedim yani yarım gün yazıldım. Devamsızlığım tam 30'du şu an eokulda 31,5 yazıp sınıfta kalmam lazım fakat girmemişler. Aklıma takıldı özel okuldayım diye görmezden mi geliyorlar yoksa yoklamalar girilmiyor mı (katı bir okul)

Hocam özel okuldayım,pazartesi/salı/çarşamba günü 1 derse giremedim yani yarım gün yazıldım. Devamsızlığım tam 30'du şu an eokulda 31,5 yazıp sınıfta kalmam lazım fakat girmemişler. Aklıma takıldı özel okuldayım diye görmezden mi geliyorlar yoksa yoklamalar girilmiyor mı (katı bir okul)
sınırdaysa riske atmaya gerek yok ama kolay kolay bırakmazlar diye düşünüyorum

O okuldan okula değişecek bir şey, ama özel okulsa devamsızlıktan problem yaratacaklarını sanmıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı