Yoklamada ismimi karaladım

Yeni sistemde hem hoca hem idare ayrı ayrı yoklama alıyor. Hoca seni yok yazacak idare yok yazmayacak. İlk idareye sonra da olay sana patlayacak.
İyide benim bozduğum belli değil anlamadım

5 dakikalik soruşturmayla senin olduğun anlaşılır, numarami karaladım beni bulamazlar diye düşünüyorsan yanılıyorsun. Resmi evrağa zarar vermişsin, okul yonetiminin inisiyatifinde ama ceza vermek isterlerse ciddi bir ceza alabilirsin.

Farklı anlayan müdür yardımcısı hocana soracak, hocan da seni söyleyecek ve büyük bir ceza seni bekliyor muhtemelen.

@gfdssetr Oğlum düşünme yetin yok mu? O yoklamada uyuşmayan tek kişi sen olacaksın. Rastgele biri seni niye karalasin?
Abi karalamadım sadece belli olmicak hale getirdimde hocada dedi seni biraz kötü yazcam ilginç bi fantazi ama yani o da öyle dediği için bende bi tık abarttım onun yaptığı şeyi ondan öyle oldu da yarın numarayı adam akıllı yazıp hocaya :hocam haksızlık olmasın sorın çıkmasın diye ismimi düzgünce yazdım desem nasıl olur? Lütfen ikisinede xevap verirmisin

@gfdssetr Oğlum düşünme yetin yok mu? O yoklamada uyuşmayan tek kişi sen olacaksın. Rastgele biri seni niye karalasin?
Abi bide benim bi arkafaş 10-15 kere yoklamada ismini acayip büyük karaladı böyle dikdörtgene alıp içini boyamış gibi ama çocuğa hiçbişe demedilerde bu hoca biraz gergin ondan korkuyorum.

Benim başıma geldi olay uzaklaştırma yemiştim benimle beraber 4 5 kişinin daha karalanmıştı belgede sahteciliğe giriyor olay.

Disiplin suçu normalde üstüne durulan bir şey değil çok. Örnek lise zamanımda okulda sakal bırakırdım hiç kesmezdim 3 defa bana tutanak savunma yazdırdılar rehberlikçiye götürdüler sohbet ettik kesmeme sebebi vb gibi olaylar hiçbir şey olmadı. Ama seninkisi evrakta sahtecilik olabilir hocalarla aran iyi değilse üstüne dururlarsa 15 gün uzaklaştırma ya da 1 hafta yiyebilirsin. Ama onların fark etmesini bekle gidip sen söyleme.

Max 3 gün yer ya eğer fark edilirse çok büyütülecek bir olay değil bence ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…