Yoklamada ismimi karaladım

Geçmiş olsun başkan olarak yaşadık kötü bir şey uyarıda yiyebilirsin disiplinde ama önerim yeni kağıt alıp yeniden yazmaktı eğer ders başıysa.

Biz 7. derste öyle bir şey denemeye kalktık ve tüm hocaları bulup imza attırmıştık :D

Seni de üzülerekten haksızlık olmasın diye kötü yazacağım, müdür yardımcınız okuyabilirse artık, dedi ve gerçekten çok tuhaf yazıyordu ben de garantileyebilmek için bir tık daha bozdum, asıl olay bu.
Vay be. Benim zamanım üzerinden kaç yıl geçti demek ki hocalar hala bu yalanı atmaya devam ediyorlar.

Hoca derse 5 dakika geç kaldığım için beni yok yazdı fakat ben fişte numaramı hafif değiştirerek okunamaz hale getirdim. İlk oluşu lise 1'im daha disiplin veya müdür yardımcısı yüzü görmedim. Ne yapmalıyım?
Ben lisede direkt kağıdı çalıp yok ettim. Yok yazılan herkesi sorguya çektiler ama ben hiçbir şey belli etmedim gergin davranmadım. Kağıdı aldığımı da en yakın arkadaşıma bile söylemedim. Ondan sonra yok yazılanların devamsızlığı iptal oldu. Suskun kalırsan birşey olmaz. Bu arada mezun oldum hala benim yaptığımı kimse bilmiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı