Yoklamalar ne zaman bitecek?

Geçen yıl yazmamışlardı karne haftasından bir hafta önceki perşembeden itibaren. Bu yıl farklı bir müdür yardımcısı geldiği için girildi galiba. Devamsızlığım tam sınırlarda şu an, son hafta sınıfta kalmak istemem. Ama bir yandan da pazartesi doktor randevum var, galiba sabah okula gidip oradan çıkıştan önce çıkmam gerekecek ama onu da devamsızlık girerler mi diye tırsıyorum.
devamsızlığı sene sonunda her sene geçiriyorlar kurulda toplanıp. Bundan dolayı devamsızlıktan çekinmek birazcık saçma tabi ama okuldan okula değişir.

devamsızlığı sene sonunda her sene geçiriyorlar kurulda toplanıp. Bundan dolayı devamsızlıktan çekinmek birazcık saçma tabi ama okuldan okula değişir.
Hocam normalde 3 gün devamsızlık hakkım vardı, geçen sene dediğim gibi perşembeden itibaren girmeyi bırakmışlardı. Ben de ona güvenerek gitmedim ama bu sene nedense girmek istemişler. Şu an tam 30 gün devamsızlığım var. Aklımdaki soru pazartesi gitsem sonra 14.00'da falan okuldan çıkabilir miyim? Normalde randevuyu iptal ederdim ama 2.5 aydır beklediğim ve gayet başarılı bulduğum bir doktor sonunda bizim evin oradaki polikinliğe geldi.

Hocam normalde 3 gün devamsızlık hakkım vardı, geçen sene dediğim gibi perşembeden itibaren girmeyi bırakmışlardı. Ben de ona güvenerek gitmedim ama bu sene nedense girmek istemişler. Şu an tam 30 gün devamsızlığım var. Aklımdaki soru pazartesi gitsem sonra 14.00'da falan okuldan çıkabilir miyim? Normalde randevuyu iptal ederdim ama 2.5 aydır beklediğim ve gayet başarılı bulduğum bir doktor sonunda bizim evin oradaki polikinliğe geldi.

Bunları kendi kendine sorarken bence en iyisi yarın müdürün yanına git yoklama alınacak mı diye sor devamsizligin sonuna gelmişin 30,5 olsa kaliyon zaten.

Normalde bizim öğretmenler haftaya alınmayacak demişti ama geçen hafta perşembe yarım gün, cuma hiç gitmedim fakat e-okula yazılmadı :)

Çok saçma geldi bana son haftalarda devamsızlık yazılması. Okula giden kalmamış; sadece 4-5 kişi gidip telefona bakıp geliyorlar fakat devamsızlık yazılıyor. Yapacakları işe tüküreyim demek geliyor içimden. Sonuç olarak doktor randevusu yattı, okula 2 gün gidip boş boş oturmak durumunda bırakıyor eğitim sistemi. Konuya dönüş yapan herkese teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı