Yokuş çıkabilen bisiklet önerisi

Fadness03

Centipat
Daha fazla  
Dostlar, bende cıka Speed serisinden var. Bisiklet çok ağır, okula giderken görülüyor.
Elektrik bisiklet almak istiyorum ama çok hareket yapmayacağım için almak istemiyorum sizce bisiklet mi alım yoksa elektrikli bisiklet mi?

Okula giderken yokuş çıkıyorum her gün.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vitesi düşürülen çoğu bisiklet zaten kolaylıkla çıkabilir hocam.

Dostlar, bende cıka Speed serisinden var. Bisiklet çok ağır, okula giderken görülüyor.
Elektrik bisiklet almak istiyorum ama çok hareket yapmayacağım için almak istemiyorum sizce bisiklet mi alım yoksa elektrikli bisiklet mi?

Öncelikle bütçe ne kadar ve o tarz bir şey arıyorsan özellikle dağ bisikleti 27-27.27.5 jant alırsan senin için daha sağlıklı olur daha kolay çıkarsın.

Bisikletin yokuş çıkabilmesi bisikletin hafifliği ve ruble aynakol dişli oranlarına bağlı bir şey. Aliminyum kadro ve 11/12-34/36 rubleli bir bisiklet ile yokuş çıkılabilir ama okula giderken rampa çıkmak ne kadar sağlıklı bilemiyorum. Okula varmak mesele değil de kan ter içinde kalmak istemezdim ben açıkçası özellikle kışın bayağı fena olur. Elektrikli almak daha mantıklı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı