L LASKEH123 Centipat Katılım 26 Ağustos 2019 Mesajlar 336 31 Temmuz 2020 #1 Bayramdan önce ürünüm yola çıkmıştı ve şu an hala yolda acaba bayram olduğu halde kargom bana teslim edilir mi ya da en azından buradaki şubeye gelir mi?
Bayramdan önce ürünüm yola çıkmıştı ve şu an hala yolda acaba bayram olduğu halde kargom bana teslim edilir mi ya da en azından buradaki şubeye gelir mi?
Eryd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2018 Mesajlar 3.872 Makaleler 3 Çözümler 36 Yer Ankara 31 Temmuz 2020 #2 Bayramda kargolar çalışmıyorlar. Salı günü şubeye gelir ve büyük ihtimalle aynı gün dağıtıma çıkarak size teslim edilir. Artı 0 Eksi
Bayramda kargolar çalışmıyorlar. Salı günü şubeye gelir ve büyük ihtimalle aynı gün dağıtıma çıkarak size teslim edilir.
RotasızBey Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2019 Mesajlar 4.775 Çözümler 6 Yer BesDokuz Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2020 #3 Bayramdan sonra eline ulaşır dostum. Artı 0 Eksi
ArdaMert Kilopat Katılım 27 Mayıs 2019 Mesajlar 2.409 Makaleler 2 Çözümler 5 31 Temmuz 2020 #4 Eryd dedi: Bayramda kargolar çalışmıyorlar. Salı günü şubeye gelir ve büyük ihtimalle aynı gün dağıtıma çıkarak size teslim edilir. Genişletmek için tıkla... Bizim burada mngye baktım açık, emin misiniz hepsinin kapalı olduğuna. Artı 0 Eksi
Eryd dedi: Bayramda kargolar çalışmıyorlar. Salı günü şubeye gelir ve büyük ihtimalle aynı gün dağıtıma çıkarak size teslim edilir. Genişletmek için tıkla... Bizim burada mngye baktım açık, emin misiniz hepsinin kapalı olduğuna.
Rhastalavista Hectopat Katılım 26 Ekim 2019 Mesajlar 190 31 Temmuz 2020 #5 Dün yani arife günü saat 17.30'da Aras Kargo kargomu getirdi, arife günü çalışıyolardı, sordum bayramda çalışmıyoruz dediler bilgin olsun. Artı 0 Eksi
Dün yani arife günü saat 17.30'da Aras Kargo kargomu getirdi, arife günü çalışıyolardı, sordum bayramda çalışmıyoruz dediler bilgin olsun.