Selam, bilgisayarımda oyun oynarken veya internette dolaşırken birden bilgisayar donuyor ve bilgisayarı tuşundan kapatıp açmam gerekiyor. Bugün yarım saat içerisinde bu durum 3 kere yaşandı ve olay görüntüleyicisinde 12000 tane whea-logger başlıklı uyarı aldığımı görüyorum. Bunun dışında display başlığı altında da uyarı var. Sosyal'de başka konuda yonga setini güncellemem gerektiğini gördüm fakat nasıl güncelleyeceğimi bilmiyorum. Yonga setini nasıl güncellerim? Başka güncellemem gereken sürücüler var mı? BIOS sürümüm F41 yani çok eski. Ekran kartı sürücüm ise güncel. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Lasting Quality from GIGABYTE GIGABYTE Ultra Durable™ motherboards bring together a unique blend of features and technologies that offer users the absolute ultimate platform for their next PC build.
www.gigabyte.com.tr
İşletim sisteminize göre seçin. Buradan indirip kurun.
Lasting Quality from GIGABYTE GIGABYTE Ultra Durable™ motherboards bring together a unique blend of features and technologies that offer users the absolute ultimate platform for their next PC build.
www.gigabyte.com.tr
İşletim sisteminize göre seçin. Buradan indirip kurun.
BIOS güncellemesinin sorununu çözeceğini sanmıyorum buna benzer sorunu ben format atıp, temiz kurulum yapıp, sürücüleri Windows Update ile kurarak ve AMD sitesinden chipset sürücüsünü kurarak çözdüm.
Hocam format attım dün sıkıntısız bir şekilde fakat az önce bilgisayarı açtığımda anakart ekranından sonra siyah ekran oldu, bilgisayarı tuşundan yeniden başlattım ve ekran geldi fakat yine WHEA Logger uyarıları ve Kernel Power 41 var. Ayrıca dün böyle bir uyarı almışım.
Ekleme: Ekran kartı sürücüsü yine gözükmüyor.
Ekleme 2: Ekran kartı sürücüsü silinmiş, görev yöneticisinde ekran kartı gözükmüyor ve sürücü dosyaları yok. Tekrar kurmaya çalıştığımda bir hata aldım.