Yonga seti nasıl güncellenir?

Devolve

Hectopat
RAM
Corsair Vengeance 16GB(8x2) 3000MHz CL16 DDR4
SSD veya HDD modeli
HyperX Fury 240GB ve Samsung 500GB M2 SSD
Ekran kartı
RX 570 Sapphire 8GB
Anakart
B450M S2H
İşlemci
Ryzen 3 3100
Selam, bilgisayarımda oyun oynarken veya internette dolaşırken birden bilgisayar donuyor ve bilgisayarı tuşundan kapatıp açmam gerekiyor. Bugün yarım saat içerisinde bu durum 3 kere yaşandı ve olay görüntüleyicisinde 12000 tane whea-logger başlıklı uyarı aldığımı görüyorum. Bunun dışında display başlığı altında da uyarı var. Sosyal'de başka konuda yonga setini güncellemem gerektiğini gördüm fakat nasıl güncelleyeceğimi bilmiyorum. Yonga setini nasıl güncellerim? Başka güncellemem gereken sürücüler var mı? BIOS sürümüm F41 yani çok eski. Ekran kartı sürücüm ise güncel. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bende zaten kurulu eski bir sürüm, direkt üstüne kurarsam bir sorun çıkarmaz değil mi?

BIOS güncellemesinin sorununu çözeceğini sanmıyorum buna benzer sorunu ben format atıp, temiz kurulum yapıp, sürücüleri Windows Update ile kurarak ve AMD sitesinden chipset sürücüsünü kurarak çözdüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Üstüne kurulabilir. Normalde hata olmaması gerekir. Şu an deneyin sorun olursa temiz kurulum yaparak güncelleyin.

Hocam format attım dün sıkıntısız bir şekilde fakat az önce bilgisayarı açtığımda anakart ekranından sonra siyah ekran oldu, bilgisayarı tuşundan yeniden başlattım ve ekran geldi fakat yine WHEA Logger uyarıları ve Kernel Power 41 var. Ayrıca dün böyle bir uyarı almışım.
Ekleme: Ekran kartı sürücüsü yine gözükmüyor.
Ekleme 2: Ekran kartı sürücüsü silinmiş, görev yöneticisinde ekran kartı gözükmüyor ve sürücü dosyaları yok. Tekrar kurmaya çalıştığımda bir hata aldım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…