Yoru vs Jett

Yoru bu arada.
Son nerften sonra özellikle Jett'ler dash açana kadar yor TP atabiliyor. C'sini plat eloda da yiyorlar. Ulti çok güzel info alıyor ve animasyon iptali 10.0 ile gayet güzel çalışıyor. Catkapi sesi bayağı azaldı lineup öğrenip bir anda base gidebiliyorsun.

Söylediğin şeyler Max bronz elo. Jett'in nerf yemesi okey bazı anlarda çok aleyhine durum oluyor fakat her türlü daha iyi entry. Üstelik takım ekonomisini kalkındırıyorsun. Ultisiyle hem tek atıyorsun hem zıplayıp hoplayıp vurabiliyorsun, anti operatör üstüne. Sen tamamen solo oynamaya çalışan bencil bir yoruyu tarif ediyorsun, öyle olmuyor oyun maalesef :). Yüksek eloda oynarsan base "mase" işe yaramıyor. Hala jett>yoru
 
Söylediğin şeyler Max bronz elo. Jett'in nerf yemesi okey bazı anlarda çok aleyhine durum oluyor fakat her türlü daha iyi entry. Üstelik takım ekonomisini kalkındırıyorsun. Ultisiyle hem tek atıyorsun hem zıplayıp hoplayıp vurabiliyorsun, anti operatör üstüne. Sen tamamen solo oynamaya çalışan bencil bir yoruyu tarif ediyorsun, öyle olmuyor oyun maalesef :). Yüksek eloda oynarsan base "mase" işe yaramıyor. Hala jett>yoru
Duelist dediğin karakter topluluğu bencildir zaten. Yoru'nun ulti tek başına site infoyu rahat verdiği için) hatta biraz gıcıklık yapıp adamları bloklayabilirsiniz. Takımınıza kill sağlamış oluyorsunuz) Güncel rankim ~1 ay önce gold 2. Oyunu bıraktım fotoğraf atarım sana inanmazsan sırf yoru oynayarak çıktım bu ranka. Aim varsa Yoru site açabilen de bir karakter 1-2 TP Lineup öğrenip çok güzel noktalara Çatkapı bırakabilirsin. (Bir de flaş atman gerek site içine...) Yoru'nun özelliği etraf karıştığında parlaması.
Hayır sen zaten Site içine Teleport attığında ölsen bile takımına çok güzel destek olmuş oluyorsun site içindeki adamlar sana mı yoksa girmeye çalışan arkadaşlarına mi bakacağına karar veremiyor. Ekonomi kısmında ekonomi turlarında ultin varsa shorty ile (animasyon iptali 10.0 veya 10.1'i kullanarak) silah düşürüp ultide silah alıp donebiliyorsun evet ultide silah alabilirsin. Yoru yanlış ellerde çürümüş bir ajan maalesef daha klon yeteneğine bile deginmedim.
 
Duelist dediğin karakter topluluğu bencildir zaten. Yoru'nun ulti tek başına site infoyu rahat verdiği için) hatta biraz gıcıklık yapıp adamları bloklayabilirsiniz. Takımınıza kill sağlamış oluyorsunuz) güncel rankim ~1 ay önce Gold 2. oyunu bıraktım fotoğraf atarım sana inanmazsan sırf yor oynayarak çıktım bu ranka. Aim varsa yor site açabilen de bir karakter 1-2 TP lineup öğrenip çok güzel noktalara çatkapı bırakabilirsin. (bir de flash atman gerek site içine...) Yoru'nun özelliği etraf karıştığında parlaması.
Hayır sen zaten site içine teleport attığında ölsen bile takımına çok güzel destek olmuş oluyorsun site içindeki adamlar sana mı yoksa girmeye çalışan arkadaşlarına mi bakacağına karar veremiyor. Ekonomi kısmında ekonomi turlarında ultin varsa shorty ile (animasyon iptali 10.0 veya 10.1'i kullanarak) silah düşürüp ultide silah alıp donebiliyorsun evet ultide silah alabilirsin. Yoru yanlış ellerde çürümüş bir ajan maalesef daha klon yeteneğine bile deginmedim.

İnanmayacak bir rank değil ki Gold 2. yeni açılan hesabı Gold 3'e atıyor zaten. Benim de peak immo, güncel rank dia 3. çok kolay antileniyor dostum yoru. Aşırı basit hem de. Diyorsun ya arkadaşına mı sana mı bakacak? diye... İkinizin ölmesi saniye sürmüyor :). Bir flicke finito
 
Arkadaşlar reworkten sonra ve nerflerden sonra yazıyorum konu sahibi olarak kesinlikle 1V1 ve 1V3 gibi yerlerde kesinlikle yoru bu tartışmaya bile açık değil adam bir fake TP ile bizi b ye gönderip a kuruyor sonra başka bir şeyler klon falan atıyor her şeyiyle daha iyi hele TP ses ve görünürlük ses oranı artık neredeyse 5 metre falan görünürlükte 2 ile 3 metre yoru Jett'e göre biraz daha op olmuş ama Jett'i daha iyi oynayan yorudan daha iyi olur yoruyu daha iyi oynayan Jett'i sollar tabii biraz da haritalara göre deyişiyor mevzu yoru takım desteğiyle çok iyi işler başarır hele bir fade ile yoru ulti kombosunu ya da TP kombosunu hayal bile edemiyorum sanırım iyi bir oyun çıkarılırsa bir katliyam olur :)
 
Ucu açık bir soru yeni güncellemeden sonra, ama benim tercihim Jett. Ucu açık olmasının sebebi biraz da el becerisi ve tecrübe istiyor. Jett ile fight esnasında 2 kere E basmaya çalışırsanız tabii ölürsünüz. E yeteneğini ve ultisini kullanamıyorsunuz diye karakteri kötülemeye gerek yok. Güncellemeden önce daha iyi olduğunu herkes biliyor fakat halen yordan çok kullanılan bir duelist. Ben Yoru da olan karmaşık hareketleri pek kullanamıyorum. C atıp bir anda kör atıyor rush atıp vuramazda E atılıyor. Oynayış stiline bağlı.
 

Geri
Yukarı