Yoruldum

Öğretmenime anlatsam mı bilemedim.
Hocalarının seni anlayabileceklerini düsünuyorsan anlatmanı öneririm. Bu bir sürec ve bunu tek basina atlatmanı önermem. Dediğim gibi birilerine kendini anlatman senin adına çok daha iyi olur. Hiç olmadı bir günlüğe bunları yazarsan kendini daha iyi açıklarsın belki karşındaki kisilere karsı.

Okulda zorbalığa veya kötü söze maruz kalıyor musun peki?

Yok hocam. Öyle tür konularda serttimdir. Kötü söze maruz kalıyorum okulda ama günümüzde normal karşılanıyor.
Psikiyatri değil Psikolog'a gitsin çünkü psikiyatri illa da olsa en az 1 kutu hap verip yolluyor bir sorun olmasa bile .

O kadara gerek yok bence.
Psikiyatri değil Psikolog'a gitsin çünkü psikiyatri illa da olsa en az 1 kutu hap verip yolluyor bir sorun olmasa bile .

Bir tane hocam var. Fen hocası. Çocukları çok iyi anlıyor. Özellikle ergenlik süreci. Nasıl başlayacağım ki?

Yok hocam. Öyle tür konularda serttimdir. Kötü söze maruz kalıyorum okulda ama günümüzde normal karşılanıyor.

Kötü söz normal değil ve normalde karşılanmaması gerekiyor bence. Benim o soruyu sormamın sebebi insanlar yalnız kişilere daha çok sataşır hele çocuksanız ama sizde demek ki öyle bir şey yok. Olmaması daha iyi adınıza sevindim bu arada okul gezersen de güzel olur başka okulları belki oradaki hocaları da sevebilirsin.

Hocam cidden okul değiştirmem. Nasıl anlatabilirim bilmiyorum ama öğretmenlerim cidden iyi. Bir de okula alışığım. Ergenliğe girdim. Hala çocuk sayılır mıyım bilmem. Yani ben de sinirlenince kötü söz söylerim içimden. Herkes söylemiştir mutlaka.

Bu arada yoruldum diyorsun, bir sürü sorun var diyorsun ancak, bunların ne olduğunu bilmiyoruz, söylemezsin de zaten. Sanal'dan buna çözüm bulamazsın. Buranın vereceği tek cevap sosyalleş olur. Yan sınıfla iletişime geç, belki denk birisin bulursun ancak, utangaçsın. Yapamazsın. İlk öncelikle Utangaçlıktan kurtul. Sonrada sorun neyse üstüne git.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…