Öğretmenlerim çok iyi. Onlar sayesinde okula gitmek istiyorum. Arkadaş çok umurumda değil zaten.
Okulda zorbalığa veya kötü söze maruz kalıyor musun peki?
Öğretmenlerim çok iyi. Onlar sayesinde okula gitmek istiyorum. Arkadaş çok umurumda değil zaten.
Ben de öyleyim be hocam. Scorpions'tan tut Mayhem'e kadar dinliyorum işte bir şeylerKral ne yaptın! Konu sahibine değil bana yarayacak bunlarSkid Row, Iron Maiden, Scorpions dinlemekten imanım gevredi
![]()
Hocalarının seni anlayabileceklerini düsünuyorsan anlatmanı öneririm. Bu bir sürec ve bunu tek basina atlatmanı önermem. Dediğim gibi birilerine kendini anlatman senin adına çok daha iyi olur. Hiç olmadı bir günlüğe bunları yazarsan kendini daha iyi açıklarsın belki karşındaki kisilere karsı.Öğretmenime anlatsam mı bilemedim.
Psikiyatri değil psikolog'a gitsin çünkü psikiyatri illa da olsa en az 1 kutu hap verip yolluyor bir sorun olmasa bilePsikiyatriye gitseniz iyi olur. Veya yakın bir arkadaşınız var ise onla konuşun.
Okulda zorbalığa veya kötü söze maruz kalıyor musun peki?
Psikiyatri değil Psikolog'a gitsin çünkü psikiyatri illa da olsa en az 1 kutu hap verip yolluyor bir sorun olmasa bile.
Psikiyatri değil Psikolog'a gitsin çünkü psikiyatri illa da olsa en az 1 kutu hap verip yolluyor bir sorun olmasa bile.
Hocalarının seni anlayabileceklerini düsünuyorsan anlatmanı öneririm. Bu bir sürec ve bunu tek basina atlatmanı önermem. Dediğim gibi birilerine kendini anlatman senin adına çok daha iyi olur. Hiç olmadı bir günlüğe bunları yazarsan kendini daha iyi açıklarsın belki karşındaki kisilere karsı.
Yok hocam. Öyle tür konularda serttimdir. Kötü söze maruz kalıyorum okulda ama günümüzde normal karşılanıyor.
O kadara gerek yok bence.
Kötü söz normal değil ve normalde karşılanmaması gerekiyor bence. Benim o soruyu sormamın sebebi insanlar yalnız kişilere daha çok sataşır hele çocuksanız ama sizde demek ki öyle bir şey yok. Olmaması daha iyi adınıza sevindim bu arada okul gezersen de güzel olur başka okulları belki oradaki hocaları da sevebilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.