YouTube Yorum taslağı siyah görünüyor

hayallerim var

Hectopat
Daha 2 saat önce başka biri daha açmış aynı konuda muhtemelen genel bir problem var ama ben yine de sorayım istedim. Koyu modda kullanıyorum ve SS de atacağım onda göründüğü gibi yani. 1 hafta önce böyle değildi. 2 gün önce fark ettim bunu.

Aynısını ben de yaşıyorum ama idare etmeniz için şöyle bir öneri sunayım kendimce; yazdığınız yazıyı direkt okumak istiyorsanız uzun yazıları nasıl kopyalarsak o şekilde yazıların üzerine iki defa sol tık yapın mavi içinde gözükeceği için yazıları yazdıktan sonra okuyabiliyorsunuz. Yorum attıktan sonra yorumu silmekle uğraşmak yerine bu daha pratik bir çözüm olacaktır.

O bir sorun değil sanırım ben koyu temaya aldığımda her yer siyah oluyor yorumların siyah olması normaldir.

Bundan bahsediyorsunuz değil mi? Aynı durum bende de var çözemedim.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-12-15 034752.png
    8,9 KB · Görüntüleme: 39
  • Ekran görüntüsü 2024-12-15 034803.png
    9,3 KB · Görüntüleme: 41
Yok mu bu sorunun çözümü bende aynı dertten muzdaribim hatta konu açtım şimdi fark ettim bu konuyu.

İşin ilginç tarafı sadece youtube da böyle oluyor olması. Yukarıdaki arama çubuğunda durum normal

Dosya Ekleri

• YAZI RENGİ.png
    16 KB · Görüntüleme: 33
Bende de bu sorun oluyor da herhangi bir çözüm bulamadım.

Genel bir sorun vardır diye düşünüyorum yeni fark ettim bende.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…